Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w temacie. Jakbym nie próbował zawsze wystawia mi na lokalnie.
dziękuje udało się
Witajcie.
Jak mogę wystawić ofertę na allegro?
Przy próbie wystawienia oferty przekierowuje mnie na allegro lokalne. Nie chce aby było przez allegro lokalnie. Czy nie ma innej możliwości?
@Mariola18s Tak;
@Znajomy obrazek.😁
Dzięki
Tak
Po zarejestrowaniu nowego konta jako konto zwykłe brak możliwości wystawiania produktów na allegro.
Mogę tylko na lokalnie, jak mogę to zmienić?
@Brand_Outlet_pl Aby wystawiać na zwykłym Allegro kliknij link "dotychczasowy formularz" pokazany na zdjęciu na dole po prawej stronie;
Możesz mi powiedzieć krok po kroku jak wystawić w aplikacji na zwykłym allegro bo nie mogę nie mam opcji dotychczasowy formularz
Z tego co się orientuję to w aplikacji można wystawić tylko na Allegro lokalnie.
Jeśli chcesz wystawić na zwykłym Allegro to musisz zrobić to poprzez stronę.
@Brand_Outlet_pl, aby wystawić ogłoszenie na Allegro, a nie na Allegro Lokalnie, w formularzu wystawiania wybierz opcję „Możesz też wystawić przez dotychczasowy formularz”.
Co mam zrobić żeby wystawiać sprzedaż w licytacji na Allegro ogólne. Gdyż zawsze jak wystawiam to mogę tylko sprzedać w sprzedaży lokalnej. W dodatku w licytacja lokals jest moim zadaniem głupia ponieważ jeśli chcę coś kupić to jak się kończy o danej godzinie go godzinami muszę siedzieć ponieważ ciągle się zmienią godz. zakończenia licytacji. Jak trafię na sprzedaż lokalą to unikam jej i moi znajomi też unikają. Przypuszczam że inni też unikają ponieważ jak wystawiam do sprzedaży to tylko 1 - 2 osoby obserwują i sprzedaje za kilka zł jak wystawiam od 1 zł. Natomiast ten sam przedmiot inni jak wystawiają na sprzedaży Allegro ogólnej to obserwuje przyjaźnie pobad 10 osób a sprzedawane jest za ponad 100 zł.
Masz na stronie wystawiania ikonkę "wystaw w starej wersji" i wystawisz na normalnym allegro.
@pujann Klikasz "wystaw przedmiot" i na następnej stronie zaznaczasz niebieski odnośnik "dotychczasowy formularz", pokazany na zdjęciu w prawym dolnym rogu. Zostaniesz wtedy przeniesiony z wystawianiem na zwykłe Allegro.
Dlaczego próbując wystawić przedmiot na allegro, przenosi mnie do allegro lokalnie i jest on widoczny tylko tam?
Musisz kliknąć tu:
@Remacompany Klikasz "wystaw przedmiot', a potem link "dotychczasowy formularz" pokazany na zdjęciu na dole po prawej. Wtedy wystawisz na zwykłym Allegro;
Witam, dlaczego jak chce wystawić przedmiot na allegro, to automatycznie zostaje przekierowany na wystawienie przedmiotu w allegro lokalnie?
@vitexis Bo tak sobie wymyśliło allegro. Jednakże w formularzu wystawiania przedmiotu na AL, u góry po prawej masz mały banner opisany jako "możesz też wystawić przez dotychczasowy formularz" - wystarczy tam kliknąć i wystawisz na tradycyjnym allegro.
EDIT
Przenieśli to nieco niżej, pod box służący do wystawienia przedmiotu i pod informacją o akceptacji regulaminu.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Allegro jest chyba pionierem w pogarszaniu jakości usług .
Parę dni temu zablokowano mi konto z powodu nie odpowiedzenia w ciągu paru dni na absurdalne zarzuty kupującego .
Na chwilę obecną po odpowiedzeniu na zarzuty kupującego i udowodnieniu racji ,allegro pozostaje głuche .Zero odpowiedzi chyba dlatego że jasno udowodniłem raz że kupujący kłąmie a dwa że pracownik allegro w wcześniejszej odpowiedzi przyznał rację mojej stronie .