Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w temacie. Jakbym nie próbował zawsze wystawia mi na lokalnie.
@HandcraftKK wyłącz capslk bo ciężko się czyta 🙂
Witam czy jako osoba prywatna mogę wystawiać przedmioty do sprzedaży na zwykłym Allegro ?.
Po próbie wystawienia na portalu Allegro ogłoszenie zostało dodane do Allegro Lokalnie jak to ?
@CARLL1 tak, aby to zrobić trzeba wybrać "dotychczasowy formularz" na formularzu wystawiania. W tym wątku znajdziesz pomocne zrzuty 🙂
Sprzedaz przez allegro
Początkowo mogłam wystawić przedmiot na Allegro. Na jakiś czas usunęłam aukcje z powodu covid. Teraz mogę wystawić przedmioty tylko na Lokalnie. Co jest przyczyną?
Nic, żeby wystawić na zwykłym po wejściu na formularz wystaw przedmiot na sprzedaż, masz na dole po lewej stronie napis"wystaw przez dotychczasowy formularz" i klikając tam przejdziesz na zwykłe Allegro.
Dziękuję
Wchodzisz na wystaw na sprzedaż i klikasz w zaznaczone i przekierowuje cie na zwykle Allegro:
@LEW433 masz za małą rangę bo zdjęć nie widać 😄
@kostas11 Naprawdę?🤔
Dlaczego nie mogę wystawić oferty sprzedaży - mogę sprzedać coś tylko na allegro lokalnie.
Co może być tego powodem?
Nie wiem jak to robisz ale przejście jest ukryte po wejściu wystaw musisz kliknąć w zaznaczone i wówczas przekieruje ciebie na zwykłe Allegro:
Chciałem wystawić przedmiot na licytacji na allegro ale przekierowuje mnie na allegro lokalnie a tu niestety nie można ustawić cenny minimalnej
Musisz po wejść na wystaw kliknąć w znaczone i wówczas przekieruje cię na zwykłe:
Dzień dobry,
Wystawiam przedmiot na allegro a ciągle przekierowuje mnie na allegro lokalnie. Prosze o pomoc jak mam wystawić na allegro a nie na allegro lokalnie. Próbowałam już kilku sposobów i ciągle to samo:-(
Będę wdzięczna za pomoc .
Pozdrawiam
Aneta