Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w temacie. Jakbym nie próbował zawsze wystawia mi na lokalnie.
Dzień dobry chcę wystawić aukcję na allegro a nie na allegro lokalnie w jaki sposób to mam zrobic ??
Ciągle przełącza mnie na allegro lokalnie, a chcę wystawić przedmiot na allegro, jak już wcześniej robiłem.
Kliknij zaznaczony na czerwono link;
@adammendyk All tak ukryło trochę tę opcję:
Dzięki wielkie... co prawda w pasku adresowym jest .../?lokalnie, ale już wszystko wygląda jakby nie szło tę platformę, tylko na główną stronę.
Pozdro,
Adam
Te Allegro lokalnie to jakas tragedia 😕 nie da sie normalnie nic wystawic bo zaraz powiazuje z tym gownem 😕
mozesz wystawić na normalnym allegro, tam na stronie wystawiania Allegro Lokalnie jest link do wystawienia na zwykłym allegro
Wystawiaj tu, nie musisz na AL:
Na razie jeszcze nie zmuszają ale kiedyś pewnie nastąpi selekcja .
witam , nie mogę wystawić przedmiotu na normalnym allegro , przerzuca mnie na allegro lokalne
Skorzystaj z tego linku dotychczasowy formularz
lub kliknij oznaczony link na stronie w allegro lokalnie w formularzy wystawiania
A czy przypadkiem ten dotychczasowy formularz nie kieruje na AL?😀
Nie, kieruje na normalne Allegro.
Jak wystawić przedmiot na zwykłym allegro? Bo mam opcję jedynie na Allegro Lokalnie?
@Client:43683264 Klikasz "wystaw przedmiot', a potem link "dotychczasowy formularz", pokazany na zdjęciu na dole po prawej;
widzę że problem z wystawieniem na allegro ma sporo osób - narzucanie komuś co jak mija się z celem, robi się z tego drugi szajs a la ali express. podobnie jak brak infolinii; firma tak mało zarabia że cięzko jest posadzić paru studentów by odbierało telefony
WITAM
MAM TAKI PROBLEM MIANOWICIE KIEDYS JAK WYSTAWIALEM AUKCJE MOGLEM KORZYSTAC ZE STAREGO EDYTORA TEKSTÓW WSTAWIAŁEM SOBIE KILKA WIERZY OPIS ZDJECIE OPIS ZDJECIE . NATOMIAST TERAZ PRZEKIEROWYWUJE MNIE Z AUTOMATU DO ALLEGRO LOKALNIE, CZY JUZ NIE MA OPCJI WYSTAWIC PRODUKTU NA NORMALNYM ALLEGRO? JAK MOZNA USTAWIC SOBIE STARY WYGLĄD?
@HandcraftKK jak Ci się klawiatura popsuła tu są oferty https://allegro.pl/kategoria/urzadzenia-wskazujace-klawiatury-4566?typ-klawiatury=mechaniczna
A na zwykłym wystawisz przez link zaznaczony niżej 🙂