Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w temacie. Jakbym nie próbował zawsze wystawia mi na lokalnie.
Nie wiem, ale faktem jest, ze od kiedy poprzenosilam przedmioty na Allegro Lokalnie, nie mam w ogole sprzedazy. Nawet w takich kategoriach, ktore zawsze schodzily na pniu....
dziękuję za pomoc!
Gdzie teraz znajdę wystawiony przedmiot? O aplikacji mobilnej to nawet nie wspominam, nie ma tak mojej aukcji z perspektywy sprzedającego,mogę sobie co najwyżej dodać do oberwowanych.. Co z wersją webową Allegro?Gdzie znaleźć mój przedmiot wystawiony NIE lokalnie. Jak wchodzę na zakładkę sprzedaż z automatu jestem w Allegro lokalnie i mnie informują,że nic nie wystawiam... Taka refleksja do Allegro. Jeżeli chcecie zmonopolizować sprzedaż na własnym portalu i być jak **piiip** to to zróbcie,jeżeli nadal pozwalacie wystawiać przedmioty w opcji Allegro na starym formularzu i na allegro lokalnie to nie utrudniajcie użytkownikom, przecież z ich zadowolenia i korzystania utrzymujecie serwis. Gdzie jest moja sprzedaż na Allegro? Proszę o link do wersji webowej.
GREENCERBER to proste 🙂 klikasz nie na sprzedaż lecz zakupy....... dziwna konstrukcja, nieprawdaż ? wtedy pokazują ci się oczywiście zakupy, ale pozostajesz na allegro, a po lewej u góry masz zakładki za sprzedażą i zakupami. Trochę trzeba tam podłubać, bo jest sporo podzakładek. Powodzenia
Kliknij na swoje imię w prawym górnym rogu i wybierz zakładkę Sprzedaż i na dole menu w sekcji Sprzedaż na Allegro będziesz mieć dwie pozycje Moja sprzedaż i Zamówienia od kupujących.
Tak jak na zrzucie ekranu.
Dziękuje za jasne wyjaśnienie.
Korzystam z aplikacji, gdzie jest taka opcja w aplikacjach na telefonie ? Jestem na skraju wyczerpania z Allegro Lokalnie-dziadostwo!!!
@harliharli Nie ma już aplikacji Allegro Sprzedaż. Obecnie dostępne są aplikacje Allegro i Allegro Lokalnie, w której możesz zarządzać sprzedażą właśnie na Lokalnie.
Nie chce Allegro lokalnie, chce wystawiać przedmioty na Allegro, nie lokalnie. Co mam zrobić aby uniknąć Lokalnie ?
Przecież masz odpowiedź w tym wątku z dnia 23 października.
No ale jak przenieść z allegro lokalnie do allegro już wystawiony przedmiot
Nie da się. Musisz wystawić ręcznie od początku.
I tu rodzi się pytanie:
Czy można mieć wystawione te same rzeczy na al i al lokalnie ?
Dla mnie największa lipa z tym lokalnie, to to, że nie działa smart.
Każdy wybierze to stare al jak cena będzie zbliżona, no bo wiadomo......
darmowa wysyłka.
@wojtteekk, w momencie wystawienia oferty na Allegro, poświadczasz, że jesteś w stanie zrealizować dane zamówienia na warunkach, które zawarłeś w ofercie.
mr_oma
Nie rozumiem odpowiedzi. Smart samoczynnie przypisuje się do oferty w przypadku allegro, a w przypadku allegro lokalnie także automatycznie go nie ma.
Ja tu niczego nie poświadczam w obydwóch przypadkach.
A co z pytaniem ? Czy można mieć wystawione te same rzeczy na al i al lokalnie ?
Z tego co zrozumiałam odpowiedź moderatora, nie można wystawić, ponieważ jeśli np. sprzedasz na Allego Lokanie to już nie będziesz w stanie "zrealizować danego zamówienia na warunkach, które zawarłeś w ofercie" na Allegro, bo już nie masz tego przedmiotu.
Upraszczając wystawiasz dwie oferty na lampkę. Na obie są chętni. Któremu sprzedasz, skoro nie masz dwóch lamp? - tak zrozumiałam tą odpowiedź.
I czy można jednocześnie: allegro, allegro lokalnie, licytacja i kup teraz?
Andrzej
Dzień dobry.
Chciałbym wystawić produkty na portalu Allegro, ale nie wystawiać tego na Allegro Lokalnie,
Jestem osobą prywatną, płatnikiem VAT.
Przy próbie wystawienia przedmiotów, automatycznie ładuje się strona "Lokalnie".
W jaki sposób tego dokonać?
Adam
Masz tam ikonkę "że możesz też wystawić przez dotychczasowy formularz " przejdź na niego i wystawiaj na normalnym allegro.
@adam500 Klikasz "Wystaw przedmiot", a potem link "Dotychczasowy formularz", pokazany na zdjęciu na dole po prawej;