Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pytanie jak w temacie
pozdr RP
@SuplioVivo Przez Allegro Lokalnie ze granicę na wyślesz. Musisz to zrobić tradycyjnie, poza Allegro, własnym staraniem, bezpośrednio na stronie przewoźnika.
A jak zrobić ofertę dla zagranicy??
Tak żebyś nie stracił, przesyłka może trochę kosztować.
@SuplioVivo a przypadkiem nie masz chętnego z zagranicy ? uważaj bo tak wyłudzają towar 😞
Nie; po prostu chcę poszerzyć potencjalne grono klientów:)
@SuplioVivo sprawdź wymiary i wagę paczki, wejdź na stronę brokerów kurierskich, sprawdź ceny wysyłek i podaj w ofercie 🙂
No dobry pomysł:)
Oczywiście że dobry, musisz znać ceny wysyłki za granice, jak inaczej podać w ofercie.😁
Ale to trezba napisać w opisie oferty bo nie da się wybrać z opcji allegro; druga sprawa że nie będę mógł przetłumaczyć automatycznie oferty dla kogoś z zagranicy
Odpuść sobie. Wysyłka za granicę jest cholernie droga, ceny są inne w zależności od kraju i przewożnika. Tych chętnych z zagranicy będzie 1-3 na rok. Jestem tu 3 lata i raz wysyłałem książki do Kanady i raz paczkę do Czech. Wszystko to po indywidualnych ustaleniach z kupującym. Sprawdzałem cene przesyłki, podawałem kupującemu, jak zaakceptował to edytowałem ofertę, robiłem indywidualną opcję dostawy i po zapłaceniu wysyłałem. Przypadkiem nigdy nie wysyłaj zanim nie zobaczysz kasy na koncie, nie uwzględniaj żadnych potwierdzeń opłacenia przesłanych mailiowo.
Dzieki za przestrogi ale nigdy nie sprzedaję jeśli nie widze kasy na koncie:)