anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

który abonament wybrać?

lali_smartwear
#7 Wielbiciel#

przez dwa lata korzystałam z abonamentu podstawowego, włączyłam prawie miesiąc temu pakiet profesjonalny i zaliczyłam największą wpadkę sprzedażową, żałuję bo tą kasę mogłam wydać na wyróżnienia lub reklamę, Jedynym plusem jest to, że łatwiej porusza się między kontami bez konieczności przelogowania się , Być może robię coś źle, kto mi może odpowiedzieć. 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

kostas11
#21 Demiurg#

@lali_smartwear a w jakim celu zmieniłeś ? do statystyk czy kampanii ads ? dodałeś logo do ofert ? bo tylko te trzy rzeczy Ci dochodzą i raczej nie ma to wpływu na sprzedaż chyba że zaszkodziło Ci dodanie logo firmy 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

lali_smartwear
#7 Wielbiciel#

Znajomy który prowadzi sprzedaż o tym samym profilu tak mi poradził, że on i wszyscy jego  znajomi z tej branży mają ten abonament, być może nie umiem go wykorzystać, Za kampanię ads i tak trzeba dodatkowo zapłacić?

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@lali_smartwear nie odpowiedziałeś na poprzednie pytania ? Dodałeś logo, bo to jedna z trzech rzeczy które Ci doszły zmieniając abonament na wyższy i tylko ta opcja mogła Ci zaszkodzić chodź wątpię, dwie pozostałe to Statystyki i plener słów ads nie ma wpływu na obniżenie sprzedaży to tylko dane dzięki którym możesz zwiększyć sprzedaż, podpytaj znajomych skoro wszyscy z tego korzystają i Ci polecili 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów