Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak mogę zmienić umowę z inpostem nie musząc zmieniać paczkomatu.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@ario872 czy możesz opisać dokładniej co masz na myśli? Chętnie pomogę, ale nie jestem pewna czy dobrze rozumiem co masz na myśli.
Chciałbym zmienić umowe z inpostem, ale nie potrafię tego zrobić, bo nie mogę wybrać paczkomatu. A do póki nie wybiore paczkomatu nie mogę kliknąć zapisz
@ario872 dziękuję, a co się dzieje, gdy próbujesz wybrać paczkomat i rozwijasz listę przy formatce "punkt odbioru" pod "odbiorca odbierze przesyłkę z punktu"?
Pokazuje mi tylko paczkomaty w mojej okolicy, gdy próbuje wpisać dany paczkomat pokazuje się komunikat undefined
@ario872 dziękuję i jeszcze pytanie czy umowę zmieniasz w nowej wersji Wysyłam z Allegro i w tym narzędziu generujesz etykietę?
tak dokładnie
@ario872 dziękuję za wszystkie informacje! Podesłałam to zgłoszenie do zespołu Wysyłam z Allegro, wrócę tutaj z informacjami, gdy tylko otrzymam odpowiedź. W międzyczasie bardzo proszę skorzystaj ze starej wersji narzędzia.
bump
@ario872 rozumiem zniecierpliwienie, ale wciąż pracujemy nad rozwiązaniem tego problemu. Na razie bardzo proszę korzystaj ze starej wersji narzędzia. Dam znać, gdy problem zostanie rozwiązany. Przepraszam za trudności.
długo już czekam