Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jedno konto mam firmowe, a chcę założyć jeszcze jedno i powiązać go z firmowym. Czy muszę mieć nowy adres email?
@awionetka03 Tak, drugie konto firmowe musisz założyć na inny adres e-mil.
Tu masz informacje o łączeniu kont; https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/abc-sprzedazy/jak-polaczyc-swoje-konta-na-allegro-AgDbwmm...
Dzięki za pomoc. Pozdrawiam.
Założyłam drugie konto firmowe i co dalej. Czy mam wszystko uzupełnić jak w tym pierwszym, czy jak powiąże konta to się wszystko samo uzupełni.
@awionetka03 trzeba uzupełnić, bo to jest tylko do zarządzania kontami bez logowania, a i tak funkcjonują one jako różne konta 🙂
Dzięki😊
Jeśli mam utworzone dwa konta, to jest możliwość korzystania z jednego melila, żeby wszystkie zamówienia były w jednym miejscu?
@awionetka03, niestety, ale nie ma możliwości korzystania z jednego mejla przy rejestracji dwóch kont (każde konto musi być zarejestrowane na inny adres mejlowy), więc wiadomości dotyczące tych kont będą przychodziły na dwa różnie mejle.
Jeżeli mam powiązane dwa konta ze sobą, to jak to wygląda w menageże paczek. Bo mam dwa różne malie. Czy dędą widoczne wszystkie w jednym miejscu czy muszę utwożyć nowe konto w menager paczek.
@awionetka03 Jeśli chodzi Ci o Managera Paczek InPost, będziesz się musiał logować na każde z kont osobno, żeby nadać paczki.
Dziękuję.
Jak przenieść oferty z jednego konta na drugie
@awionetka03 Obecnie nie ma takiej możliwości.