Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Prowadzę warsztat mam rozne czesci które z jakichś powodów zostały u mnie te sprawne chciałbym sprzedać reszta idzie na złom i moje pytanie jak się za to zabrać co powinienem wiedzieć zanim coś wystawie na sprzedaż
@Client:101244148 poczytaj pomoc allegro Jak wystawić przedmiot na sprzedaż i pozostałe kategorie związane ze sprzedażą.
Możesz też zapisać się na szkolenie online Mamy dla Ciebie szkolenie online, w którym podpowiadamy, jak wystawiać przedmioty na sprzedaż. Dzięki niemu dowiesz się, jak krok po kroku przygotować ofertę. Zapisz się.
"...różne części które z jakichś powodów zostały umnie te sprawne...". Warsztat 🤣
Sprzedając rzeczy używane radzę dokładnie opisywać i fotografować nawet drobne mankamenty aby cię potencjalny klient zbyt subtelnie nie ocenił .Niektórzy zwracają dużą uwagę nawet na ryski czy plamki ,ważny jest dobry i szczegółowy opis .
@Client:101244148 oprócz korzystania z kursów Akademii Allegro zachęcam Cię też do pobrania e-booka Mistrzów sprzedaży dostępnego tutaj. Warto też zastanowić się czy wolisz wystawiać przedmioty na Allegro czy Allegro Lokalnie. Tutaj poczytasz o różnicach. Na Allegro Lokalnie jest np. uproszczony formularz wystawiania, jest mniej opcji promowania, nie ma możliwości zakupów na raty ani systemu ocen i komentarzy.