Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
przy nadawaniu przesyłem w nowym widoku nadawania zamówień nie mam możliwości zamówić podjazd kuriera pod odbiór przesyłki. Z automatu jest zaznaczona opcja "bez podjazdu kuriera" z informacją "Wybierając tę opcję, odbiór przesyłki przez kuriera możesz zlecić później lub nadać ją w oddziale/punkcie.".
Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć, gdzie można zlecić podjazd kuriera?
Pozdrawiam
@Supleman-sklep Możesz przesłać zrzut ektranu z tym widokiem? Którego zamówienia dotyczy ten problem?
Dziękuję za odpowiedź, poniżej przesyłam zrzut ekranu informacji jaka mi wyskakuje, nie ma możliwości nadania przesyłki.
Numer zamówienia:
Nie korzystaj z nowego widoku, tam jest więcej baboli. Np nienaliczające się ubezpieczenie przesyłki mimo jego zaznaczenia i wpisania kwoty.
Niestety u mnie podobna sytuacja. Przy czym w adresie przekazania jest w ogóle adres punktu, nie da się wybrać adresu firmy.
Jak się przełączyć na stary widok?
@rocketztl Poprzednia wersja narzędzia nie jest już dostępna. Którego zamówienia dotyczy ten problem?
nr zamówienia 241ac8e1-9fa8-11ec-b92c-c1bdc3ac1582
@rocketztl Cześć. W narzędziu Wysyłam z Allegro nie można (i nigdy nie można było) zamawiać podjazdów kuriera Poczty Polskiej. To wynika integracji z Pocztą Polską.
Dzięki Ola, gdzie można przeczytać o tym więcej?
to jest błąd w systemie allegro -był już tu opisywany
serwis nic z tym nie robi
należy przesyłki nadawać osobno