anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak zdobyć zieloną cenę "Gwarancja najniższej ceny"

Client:40691308
#9 Pomysłodawca#

Witam.

Jak zdobyć, jako sprzedawca zieloną cenę na ofercie "Gwarancja najniższej ceny"?

Gdzie ewentualnie mogę przeczytać warunki?

Pozdrawiam!

oznacz moderatorów
24 ODPOWIEDZI 24

#9 Pomysłodawca#

Spełniam wszystkie warunki i nic... Posiadam własne produkty z własnym kodem EAN. Czy to może być problemem?

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Client:40691308 podejrzewan ,że chodzi o to -

oznacz moderatorów

#9 Pomysłodawca#

@mdrogeria Mam wystawione oferty jeszcze na er*i, empiku i wszędzie cena jest wyższa, bądź taka sama.

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Client:40691308 piszesz ,, Posiadam własne produkty z własnym kodem EAN ,, prawdopodobnie ma wpływ powszechność produktów  ,ale dopytamy  @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:40691308 możesz podać mi przykład tej oferty? Porównanie z innymi sklepami robimy raz dziennie, więc jeśli rzeczywiście spełniasz wszystkie warunki i jutro do tego czasu znaczek się nie pojawi, dopiero wtedy możemy to sprawdzać. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:40691308 dziękuję, sprawdziłam jej warunki i wszystkie są spełnione, więc poczekajmy na weekendowe przeliczenia. Jeśli oznaczenie nie pojawi się do poniedziałku, zgłoś się proszę do nas ponownie. Wówczas będziemy to weryfikować. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#9 Pomysłodawca#

@_HolaOla_ @mdrogeria Dziękuje bardzo za miłą i szybką odpowiedź. Pozdrawiam Serdecznie! 😊

oznacz moderatorów

#9 Pomysłodawca#

@_HolaOla_ @mdrogeria Dzień dobry. Miałem się kontaktować, gdyby sytuacja się nie zmieniła do poniedziałku. Także zgłaszam się.

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:40691308 Dziękuję za informację. Zweryfikuję tę sprawę i wrócę do Ciebie z odpowiedzią. 

oznacz moderatorów

#9 Pomysłodawca#

Dzień dobry. Wiadomo coś w mojej sprawie?

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:40691308 Kiedy dostanę odpowiedź, to dam Ci znać

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:40691308 Cześć. 🙂 Dostałam odpowiedź, że obecnie nie ma możliwości włączenia w tej ofercie oznaczenia "gwarancja najniższej ceny", ponieważ technicznie nie możemy z nią porównać innych ofert. 

oznacz moderatorów

#9 Pomysłodawca#

Czy można rozwinąć? Co mam rozumieć przez brak możliwości porównania ofert technicznie? A w jaki sposób są porównywanie inne oferty od innych sprzedawców? 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:40691308 Przykro mi, ale nie będę rozwijać tematu, ponieważ są to nasze informacje wewnętrzne. Jako sprzedający nie masz bezpośrednio wpływu na to, jakie towary są objęte weryfikacją w związku z oznaczeniem. 

oznacz moderatorów

#9 Pomysłodawca#

Rozumiem. A co do technicznych spraw, to  czy jest coś, co mogę zrobić jako sprzedawca, aby wystąpiła możliwość porównania technicznego? 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Client:40691308 Nie, niestety nic nie możesz zrobić. Niewykluczone, że to oznaczenie (kiedy tylko będzie taka możliwość) pojawi się w Twojej ofercie, weryfikacje ofert odbywają się 2 razy dziennie. 

oznacz moderatorów

#9 Pomysłodawca#

Sprawdzana jest dwa razy dziennie. A kiedy są przyznawane? 

oznacz moderatorów