anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak zgłosić kupującego, który nie zapłaci za licytację bo "ktoś mu się włamał na konto"

dudek57
#7 Wielbiciel#

Chwilę po wygraniu licytacji kupujący napisał, że "Witam, niestety nie jestem w stanie zapłacić ponieważ przedmiot nie został zakupiony przezzemnie a przez osobę która włamała się na moje konto e-mail, bardzo proszę o anulowanie, mojego zakupu. z góry dziękuję"

Oczywiście jest to jawne wykręcenie się od zakupu więc takim miszczom należy blokować konta. Proszę o wsparcie. 

oznacz moderatorów
23 ODPOWIEDZI 23

LEW433
#21 Demiurg#

Każdy może pisać, byle nie przekraczać granicy( nie zawsze się da) ale nie musisz się do tego odnosić, pisałem o tym że twój styl przypomina xyz.

oznacz moderatorów

Client:107370536
#12 Orędownik#

@LEW433 Na bycie niedouczonym prostakiem rzeczywiście może nie być łatwej recepty. Ale zawsze można przestać być wulgarnym chamem. Przekaż to swojemu podnóżkowi.

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@LEW433 @Client:107370536 Nareszcie odezwał się mój najulubieńszy fan. On mi dostarcza tyle radości, że co ja bym zrobił jakby go nie było? Z jego wpisami życie na AG staje się coraz weselsze.

Po prostu nie może żyć bez podpisania się pod moimi wpisami > szkoda tylko, że cierpi na IQ = 0,001 > kocham cię 536.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Nie znam Go, ale ty możesz (a może to ty) pochwalić się xyz.😛

oznacz moderatorów