anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie mogę zamówić kuriera dpd dla jednej paczki.

MAMY ROZWIĄZANIE!
Beti2660
#8 Zapaleniec#

Nie mogę zamówić kuriera dpd dla jednej paczki. Komunikat jest: Błąd przetwarzania .Nie można zamówić podjazdu dla wybranej paczki.Nie udało się złożyć zlecenia odbioru. Proszę o pomoc.

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10
IMAHE
#8 Zapaleniec#

Mamy dokładnie to samo. Dla żadnej paczki nie da się zamówić podjazdu kuriera. Zero pomocy ze strony obsługi klienta, trzeba czekać na odpowiedź działu technicznego, a za chwilę mija godzina graniczna nadawania paczek tego samego dnia. Prosimy o pomoc.

oznacz moderatorów
Beti2660
#8 Zapaleniec#

Mi przeszło jak zaznaczyłam jutrzejszą datę, mam nadzieję ,że kurier zabierze dzisiaj.

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@IMAHE Poproszę o numer tego zamówienia. 

oznacz moderatorów
IMAHE
#8 Zapaleniec#

To nie jest problem pojedynczego zamówienia, a zlecania odbioru na dzisiejszy dzień. Tak jak pisze @Beti2660 - przy zaznaczeniu jutrzejszej daty zamawianie działa bez błędu.

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@IMAHE To podaj mi proszę przykładowy numer, żebym mogła sprawdzić co się dzieje. Sprawa dotyczy tylko DPD czy również innych przewoźników? 

oznacz moderatorów
Beti2660
#8 Zapaleniec#

DPD 1000510934556U  .Ja nadałam już na jutro bo klientka kupiła dziś rano i zależało jej na szybkiej wysyłce. Inpost rano działał.

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Beti2660 @IMAHE Problem jest po stronie przewoźnika. Otrzymaliśmy informację, że trwają prace nad usunięciem usterki. 

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Beti2660 Otrzymaliśmy potwierdzenie, że problem został usunięty. 

oznacz moderatorów
Beti2660
#8 Zapaleniec#

Dziękuję 🙂

oznacz moderatorów
Beti2660
#8 Zapaleniec#

Wcześniej 3 paczki przeszły bez problemu. Od jakiejś godziny jest problem i to nie tylko ja mam.

oznacz moderatorów