Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę zamówić kuriera dpd dla jednej paczki. Komunikat jest: Błąd przetwarzania .Nie można zamówić podjazdu dla wybranej paczki.Nie udało się złożyć zlecenia odbioru. Proszę o pomoc.
Mamy dokładnie to samo. Dla żadnej paczki nie da się zamówić podjazdu kuriera. Zero pomocy ze strony obsługi klienta, trzeba czekać na odpowiedź działu technicznego, a za chwilę mija godzina graniczna nadawania paczek tego samego dnia. Prosimy o pomoc.
Mi przeszło jak zaznaczyłam jutrzejszą datę, mam nadzieję ,że kurier zabierze dzisiaj.
@IMAHE Poproszę o numer tego zamówienia.
To nie jest problem pojedynczego zamówienia, a zlecania odbioru na dzisiejszy dzień. Tak jak pisze @Beti2660 - przy zaznaczeniu jutrzejszej daty zamawianie działa bez błędu.
@IMAHE To podaj mi proszę przykładowy numer, żebym mogła sprawdzić co się dzieje. Sprawa dotyczy tylko DPD czy również innych przewoźników?
DPD 1000510934556U .Ja nadałam już na jutro bo klientka kupiła dziś rano i zależało jej na szybkiej wysyłce. Inpost rano działał.
@Beti2660 Otrzymaliśmy potwierdzenie, że problem został usunięty.
Dziękuję 🙂
Wcześniej 3 paczki przeszły bez problemu. Od jakiejś godziny jest problem i to nie tylko ja mam.