Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Nadałem paczkę za pomocą Allegro DPD Kurier ze złego magazynu (posiadam dwa magazyny w różnych miastach) . Jak mam zmienić adres nadania aby kurier podjechał we właściwe miejsce / magazyn? Czy muszę anulować przesyłkę i wystawić nowe zlecenie z nowym adresem? czy jest inny sposób?
@dla_domiogrod_24, jeśli nadajesz przesyłki przez Wysyłam z Allegro, adres nadania możesz zmienić od ręki. 🙂
Natomiast w przypadku korzystania z narzędzia nadawczego DPD Online, musisz skontaktować się z przewoźnikiem.
Ta odpowiedź jest chora. Mam ten sam problem, a moderator odpowiada jakby wszystko było jasne. NIE STAWIA SIĘ PYTANIA NA KTÓRE ZNA SIĘ ODPOWIEDŹ!
Gdzie znajdę miejsce do zmiany adresu magazynu???
@My_LED_Shop Korzystasz z narzędzia Wysyłam z Allegro?
tak
A zresztą nie wiem wystawiam przez formularz Allegro, a jak to się nazywa to nie wiem. co to jest wystawiam z Allegro?
@My_LED_Shop Adres możesz zmienić w książce adresowej, którą znajdziesz dokładnie w tej zakładce.
tzn że jeśli mam już drugi adres dodany to list przewozowy wygeneruje się z tego który jest domyślny?
ok w takim razie spróbuję a jak się nie uda to wrócę z reklamacją
ok, adres jest teraz ok ale po podsumowaniu i zamówieniu kuriera dla 2 paczek mam komunikat "pobierz etykiety", nie jedną tylko etykiety, ale pobiera mi się jedna. Czy ona jest wspólna dla obu paczek?
@My_LED_Shop Podaj mi proszę dokładne numery zamówień o które chodzi.
73d5e400-8027-11ec-a479-a9ef18022027 to odkurzacz
@My_LED_Shop A drugie zamówienie?
prosili o dodanie drugiej paczki w zamówieniu, dodałam zdefiniowałam zatwierdziłam czy mam dodać (zamówić) kolejną paczkę? to się uda?
@My_LED_Shop To zależy czy mówimy o jednym czy dwóch, oddzielnych zamówieniach? Spokojnie napisz proszę jeszcze raz wszystkie szczegóły.
Mówimy o jednym zamówieniu 73d5e400-8027-11ec-a479-a9ef18022027 . Tak jak napisałam, mają być dwie paczki ale etykieta jest jedna i na niej jest informacja że jest 1/1 czyli 1 etykieta do 1 paczki a drugiej nie ma pomino że w czasie składani-=a zamówienia definiowałam drugą i na stronie było napisane 2 paczki i pobierz etykiety, nie etykietę, a dostałam tylko jedną
@My_LED_Shop Skonsultuję to i za chwilę wrócę do Ciebie z informacjami.
@My_LED_Shop Czy możesz przesłać mi zrzut lub zdjęcie widoku narzędzia przez które generujesz etykiety?
nie jest, jak byk stoi paczka 1/1
Co robię źle? jak się z tego wyplatać? mam nadać jeszcze jedną paczkę?
korzystam ze smarta, wystawiam jako firma