Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mam żadnej odpowiedzi
@Client:42103697 Masz na myśli zmianę punktu nadania Allegro One Box? Na allegro Lokalnie?
Tak. Bo wybierając podczas wystawiania przedmiotu na sprzedaż, wybrałem paczkomat inpost, a potem okazało się że w tych danych znalazł się zupełnie inny adres paczkomatu odległego o 70 km ode mnie. i teraz nie można tego zmienić
@Client:42103697 Co to jest za zamówienie? 🙂
To jest sprzedaż. Sprzedałem niewielki przedmiot. Nic nie wspomniałem o zamówieniu.
@Client:42103697 Pytam jakie to zamówienie, abym mogła usunąć etykietę nadawczą. 🙂 Przy sprzedanym przedmiocie masz numer zamówienia lub możesz podać co to był za produkt.
Mam na moim koncie tyko jedno. Nic więcej nie ma możliwości skopiować
Łączna kwota:229,99 zł
w tym allegro one box 9,99 zł
Kupujący zapłacił za przedmiot
Nr płatności: 6b49ce7a-1472-47dd-917e-c3cf17fbcaec
@Client:42103697 jeśli masz na myśli sprzedaż repliki pistoletu z Allegro Lokalnie to etykieta do tego zamówienia nie jest jeszcze wygenerowana, więc powinieneś mieć możliwość jeszcze edycji adresu.
No więc nie ma możliwości wygenerować czegokolwiek. Klikam zmień punkt nadania, wyświetla się mapa i nic dalej nie można zrobić. to samo jest na telefonie i na komputerze. Na komputerze w ogóle nic się nie da zrobić. Na obcych komputerach też to nie działa.
@Client:42103697 spróbuj proszę wyczyścić pliki cookies i pamięć podręczną, a następnie sprawdź, czy problem z wyborem nowego punktu na mapie nadal występuje.
Nie działa. problem jest po stronie Allegro
@Client:42103697 aby to zweryfikować będziemy potrzebować pełnych zrzutów Twojego ekranu (wraz z widoczną datą i godziną) lub krótkiego filmu, który będzie obrazował tę sytuację. Zrzuty możesz przesłać tutaj, natomiast jeśli uda Ci się nagrać film poproszę o przesłanie go na adres spolecznosc@allegro.com
po kliknięciu zmień adres punktu nadania jest tylko mapa z którą nic nie można zrobić
@Client:42103697 dziękuję, ale ten zrzut jest ucięty, prześlij nam zrzut całego ekranu.
Strata czasu, nie ma różnicy czy to będzie cała mapka czy jej część. Po prostu nie działa bo w mojej miejscowości nie ma takiego punktu nadania jaki wybrał kupujący.
@Client:42103697 w przypadku Allegro Lokalnie przesyłkę Allegro One Box możesz nadać wyłącznie w automacie paczkowym Allegro. Sprawdziłam i faktycznie w Twojej miejscowości nie ma jeszcze naszego automatu. Oddal mapę i zobacz, gdzie znajduje się najbliższy punkt nadania. Będziesz mógł go wtedy wybrać. Dostępne punkty/automaty możesz sprawdzić też tutaj. Wystarczy zaznaczyć filtr Allegro One Box