anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak zmienić punkt nadanie towaru?

Client:42103697
#7 Wielbiciel#

Nie mam żadnej odpowiedzi

oznacz moderatorów
16 ODPOWIEDZI 16

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:42103697 Masz na myśli zmianę punktu nadania Allegro One Box? Na allegro Lokalnie? 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Tak. Bo wybierając podczas wystawiania przedmiotu na sprzedaż, wybrałem paczkomat inpost, a potem okazało się że w tych danych znalazł się zupełnie inny adres paczkomatu odległego o 70 km ode mnie. i teraz nie można tego zmienić

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:42103697 Co to jest za zamówienie? 🙂 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

To jest sprzedaż. Sprzedałem niewielki przedmiot. Nic nie wspomniałem o zamówieniu.

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@Client:42103697 Pytam jakie to zamówienie, abym mogła usunąć etykietę nadawczą. 🙂 Przy sprzedanym przedmiocie masz numer zamówienia lub możesz podać co to był za produkt. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Mam na moim koncie tyko jedno. Nic więcej nie ma możliwości skopiować

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Łączna kwota:229,99 zł

w tym allegro one box 9,99 zł

replika wiatrówki AAP01

Kupujący zapłacił za przedmiot

Nr płatności: 6b49ce7a-1472-47dd-917e-c3cf17fbcaec

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:42103697 jeśli masz na myśli sprzedaż repliki pistoletu z Allegro Lokalnie to etykieta do tego zamówienia nie jest jeszcze wygenerowana, więc powinieneś mieć możliwość jeszcze edycji adresu. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

No więc nie ma możliwości wygenerować czegokolwiek. Klikam zmień punkt nadania, wyświetla się mapa i nic dalej nie można zrobić. to samo jest na telefonie i na komputerze. Na komputerze w ogóle nic się nie da zrobić. Na obcych komputerach też to nie działa.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:42103697 spróbuj proszę wyczyścić pliki cookies i pamięć podręczną, a następnie sprawdź, czy problem z wyborem nowego punktu na mapie nadal występuje. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Nie działa. problem jest po stronie Allegro

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:42103697 aby to zweryfikować będziemy potrzebować pełnych zrzutów Twojego ekranu (wraz z widoczną datą i godziną) lub krótkiego filmu, który będzie obrazował tę sytuację. Zrzuty możesz przesłać tutaj, natomiast jeśli uda Ci się nagrać film poproszę o przesłanie go na adres spolecznosc@allegro.com

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

po kliknięciu zmień adres punktu nadania jest tylko mapa z którą nic nie można zrobić20250404_175250.jpg

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Client:42103697 dziękuję, ale ten zrzut jest ucięty, prześlij nam zrzut całego ekranu. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Strata czasu, nie ma różnicy czy to będzie cała mapka czy jej część. Po prostu nie działa bo w mojej miejscowości nie ma takiego punktu nadania jaki wybrał kupujący.

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@Client:42103697 w przypadku Allegro Lokalnie przesyłkę Allegro One Box możesz nadać wyłącznie w automacie paczkowym Allegro. Sprawdziłam i faktycznie w Twojej miejscowości nie ma jeszcze naszego automatu. Oddal mapę i zobacz, gdzie znajduje się najbliższy punkt nadania. Będziesz mógł go wtedy wybrać. Dostępne punkty/automaty możesz sprawdzić też tutaj. Wystarczy zaznaczyć filtr Allegro One Box

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów