Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. W opisie aukcji wkleiłem cały tekst który był prawidłowo przygotowany i czytelny. Po wystawieniu aukcji opis stał się nie jasny tak jakby został źle przetłumaczony z języka angielskiego na polski tak samo tytuł zamiast Big Abstract zmienił się na: Wielka Abstract . Przykład można zobaczyć na końcu opisu aukcji. Na końcu opisu oferty wpisałem: ze względu na wielkość obrazu zostanie zwinięty i wysłany zapakowany w bezpieczną tubę. Natomiast przetłumaczyło tak: Ze względu na wielkość obrazu, płótno jest wynikiem zwiniętego i pierwotnego w bezpiecznej tubie.
Proszę o pomoc
EAN (GTIN):5903855020801
@lenar2000 przejdź proszę do zakładki Mój asortyment i przy ofercie, dla której chcesz edytować tłumaczenie - wybierz Więcej. Następnie zobaczysz sekcję Tłumaczenia i w tym miejscu będziesz mógł samodzielnie edytować tłumaczenie oferty. Więcej na temat tłumaczenia ofert przeczytasz tutaj. 😊
Witam. Nie da się edytować tłumaczenia oferty gdy ktoś już licytuje. Może ktoś ma inny pomysł?
@lenar2000 Przykro mi, ale w takim wypadku nie będzie możliwości edycji treści oferty. Jedyną opcją byłoby odwołanie wszystkich licytujących, zakończenie licytacji, następnie edytowanie treści i wystawienie ponownie.
Teraz jak ktoś wygra to mogą pojawić się problemy, tak działa jak program nie jest po polsku tylko tłumaczony.😫 coraz większe dziadostwo na tym Allegro.