Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jestem producentem odzieży damskiej i męskiej głównie dresów. Chciałbym zwiększyć sprzedaż, według mnie produkt jest dobrej jakości bo sami produkujemy, cena jest jedną z niższych na aukcji. W moim regionie produkt się sprzedaje natomiast na allegro słabo. Włączam kampanie reklamowe wyróżnienie, nic to nie daje ☹️
@AsiaCollection walnij na dresach logo znanej marki , sprzedaz ruszy z kopyta .
@AsiaCollection tak na szybko
https://allegro.pl/oferta/bluza-z-kapturem-rozm-xl-koloru-czarnego-w-super-cenie-15044661335
Kiepskie zdjęcia, kiepski opis brak zdjęć w opisie, brak wymiarów bluzy, zaznacz że wystawiasz faktury bo ograniczasz widoczność ofert konta firmowe nie widzą ofert 😄
Dzięki
Faktycznie to na próbę żeśmy wstawili bo głównie sprzedajemy dresy
Faktycznie oferta jest nijaka!
@AsiaCollection popraw to co napisał @kostas11 Bo wyglada to nieatrakcyjnie....
@AsiaCollection nawet gramatury bawełny nie ma 😞 Kiepsko to wygląda 😞
Dzięki
Myślisz że to pomoże ?☹️
@AsiaCollection to początek, potem analiza konkurencji itp. ale podałem co by mnie zniechęciło przed zakupem u Was bo często kupuje bluzy 🙂
Nie ma tam podstawowych informacji 😞
Przepraszam za krytykę, ale oprócz ładnej modelki to w opisie aukcji nie ma nic ciekawego co by zachęcało do zakupu.
@AsiaCollection Na aukcji i na zdjęciach nie ma nic, co by pokazywało, że jest to lepszy towar od taniej chińszczyzny. Szare, bure i ponure.
Nie obraź się proszę - jednak sama nazwa AsiaCollection mnie od razu kojarzy się z chińskim towarem.