Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Jaki powinien byc procent opinii pozytywnych jak jest 50 pozytywnych i 1 negatyw? Z tego co obloczam to powinien być 98,03.... czyli 98%. Na jednim koncie mam dokładnie takie opinie i system wylicza mi 97.9%.
Mam juz tak od 2 dni
Generalnie na allegro nic nie może być proste. Tajemnice i sekrety (już na ten temat limeryk z Kasiulką i Olą popełniłem ;D ) Pewno muszę porozdawać wpunktów na prawo i lewo (co robię od wielkiego 🔔), dostać parę razy więcej, złapać rozwiązań (za którymi nie latam jak za 👗👗 ;D ), bo wysiedzianych minut i przeczytanych postów (małe) co nieco już mam. Patrząc na podawane statystyki na koncie - jest jeszcze kilka tych zmiennych, ale co ma być to będzie, i nie muszę dostawać indywidualnych uprawnień pod stołem 😊
Według mojego rankingu już osiągnąłeś absolutnego maksa ;D
Psik, kocie ! 🤣
Ja o tym wiem,😁 dlatego nasza krulowa upominała się o specjalny tytuł, wówczas wpadliśmy na pomysł żeby awansować ją na krulową🤣
Kilka postów/kilkanaście minut/parę wyświetleń stron na AG po tym wpisie - stało się.
Nie będę snuł wersji, że to jednak działanie ręczne, a jedynie czysty zbieg okoliczności, więc uznaję zdobycie opcji awatara na legalu ;]
Powodzenia dla innych, którzy na taką opcję czekają ;]
[W domyśle: akceptuję wszystkie ciasteczka ;D ]
Posiadam jabłecznik, może być.🤣