Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego gdy zarządziłem wypłatę pieniędzy w piątek , nie dostałem przelewu do tej pory? Metoda PayU, jest jakaś awaria? Błąd? Oco chodzi? Co ja mam teraz zrobić?
Przelewy chodzą normalnie, ja dostaję następnego dnia roboczego po zleceniu wypłaty.
Sprawdź czy dostałeś maila od Allegro o wypłacie środków, sprawdź też na koncie Allegro czy te środki wyszły z tamtąd. No i czy masz aktualny numer konta w polskim banku.
Mam na maila o wypłacie od allegro , numer konta też się zgadza i jest aktualny , jak patrzę na soldo do wypłaty jest 00.00
I co teraz ja mam zrobić?
Napisz przez formularz kontaktowy z prośbą o przesłanie potwierdzenia wypłaty środków i z takim potwierdzeniem zgłoś się do swojego banku.
@Client:110843793 Od 15 lutego jest automatyczne naliczanie płatności i póki Twoje obciążenia w tym miesiącu się nie wyzerują to wszystko co zarabiasz idzie na konto zaległości wobec portalu.
@kolekcjoner608 tak ale zlecenie wypłaty środków notabene potwierdzone mailem od Allegro przerywa automatyczne pobieranie prowizji z tych środków.
@Client:110843793 tam gdzie masz saldo 0 sprawdź też czy w historii jest zarejestrowana wypłata, jeśli tak to musisz kontaktować się bezpośrednio z allegro.
@Client:110843793 sprawdziłam to i przelew z 16.02 został poprawnie zlecony na konto o numerze 8910****4507. Więc do końca poniedziałku powinien zaksięgować się na Twoim konice, napisz proszę do nas z prośbą o przesłanie potwierdzenia tej wpłaty, abyś mógł wyjaśnić tę sprawę z bankiem, tak jak sugeruje @komis-bell.
Dodam, że automatyczne pobieranie opłat z wpływów dotyczy tylko kont firmowych.