Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
proszę o informację jakie są opłaty za wystawianie ofert bez opcji promowania ?Opłata jest za każdą wystwioną aukcję? Czy korzystając z abonamentu płacę za niego a za wystawianie ofert nie ? jak to jest bo nie mam pojęcia?
Z góry dziękuje za odp
@Nasze_szkraby12 Cześć. 🙂 Cennik zależy od wielu czynników. Sprawdź nasze narzędzie dla Sprzedających - kalkulator opłat: https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/kalkulator-oplat
aktualnie nie mam opłat za wystawianie bo jest w programie dla początkujących ale chciałam się zorientowac co bedzie potem
@Nasze_szkraby12 Tak generalnie abonamentu nie potrzebujesz, chociaż od 2 listopada będziesz go potrzebował, aby uniknąć nowej dopłaty od sprzedaży. Ma tam chociaż parę funkcji, z którymi możesz się pobawić, ale ja nie uważam, żeby one były w jakikolwiek sposób przydatne, aby zwiększyć sprzedaż (jeżeli ktoś przedstawi twardy dowód poparty analizą, to zmienię zdanie 🙂 ). Jeżeli jesteś nowy na Allegro, to na wszelki wypadek uprzedzam, że musisz dodatkowo przygotować się na:
Pomijam opłatę za brak sprzedaży w ofercie po roku. No chyba, że planujesz mieć dziesiątki tysięcy ofert.
Przy okazji, jeżeli planujesz wprowadzić Allegro One do swoich wysyłek, to tylko uprzedzam, że z ich wysyłkami jest masa problemów. Od niedziałających paczkomatów po braki odbiorów przesyłek. Wpisz w wyszukiwarce Gadane: Allegro One i poczytaj sobie co Cię może ewentualnie spotkać z nimi.
Musisz śledzić rozliczenia z Allegro, gdzie masz rozbite wszystkie opłaty na części.