Dokumenty zostały dostarczone, a do tej pory nie dostałem żadnej odpowiedzi. Pieniądze za sprzedane rzeczy zalegają u Was na koncie od dłuższego czasu i nie można ich wypłacić, zrozumiał bym gdyby istniała możliwość zapłaty za inne rzeczy zakupione na Allegro tymi pieniędzmi, ale nie można. Co najgorsze brak telefonu kontaktowego, aby to wyjaśnić jak najszybciej. Proszę o odpowiedz
@_Ferdek_ już to weryfikuję i wrócę z informacją.
Jakieś postępy, w mojej sprawie? Od wczoraj nic od was nie otrzymałem, cisza.
@_Ferdek_ przepraszam, że czekasz. Ustaliłam, że dane z przelewu nie zgadzały się z danymi konta Allegro - dlatego weryfikacja została odrzucona przez operatora płatności. Do aktywacji wypłat możesz podać jedynie swój własny rachunek lub którego jesteś współwłaścicielem.
Jeżeli jesteś współwłaścicielem rachunku, to wykonaj proszę przelew ponownie a następnie napisz do nas przez ten formularz, załączając potwierdzenie przelewu, na którym widnieją dane wszystkich właścicieli rachunku. Jeżeli na potwierdzeniu nie bedzie Twoich danych to wtedy jeszcze do potwierdzenia należy przesłać zaświadczenie o posiadaniu rachunku (zazawyczaj można je pobrać z bankowości).
Zgadza się jest to rachunek którego jestem współwłaścicielem, potwierdzenie z banku zostało przesłane jakiś czas temu do was, a kilka dni temu dosłałem skan dowodu. To już zaczyna minie coraz bardziej irytować, żeby odzyskać pieniądz tyle zachodu i czasu. Czy mam skontaktować się z Rzecznikiem Praw Konsumenta żeby to wyjaśnił?
@_Ferdek_ widzę, że zleciłeś dzisiaj wypłatę, a PayU jest aktywne na Twoim koncie.