Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam ile potrwa jeszcze weryfikacja moich wypłat? Przetrzymywanie czyichś pieniędzy chyba nie jest zgodne z prawem:D
@KomputerSwiat1 Nikt nie przetrzymuje Twoich pieniędzy. Sam jesteś winien takiej sytuacji. Najpierw trzeba było skonfigurować konto do wypłat, a potem to już idzie szybko. Dokonałeś aktywacji konta, czyli przelałeś złotówkę?
Przelalem i wyslalem zdjecia dokumentow.
@KomputerSwiat1 Weryfikacja trwa 3 dni robocze dla PayU i 5 dni roboczych dla Przelewy24. Jeśli ten czas minął, a dane konta Allegro i dane konta w baku są takie same, zgłoś problem tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1588cdd0-0680-4a7f-a68c-8e1864769ebb
@xyz96 Ciekawe jest to ze zawiesili mi konto bezpodstawnie przed tym jak zaczalem weryfikowac wyplaty kilka dni temu. Napisalem 40 min temu do pomocy w sprawie tej weryfikacji wypłat a przed chwila dostalem odpowiedz ze muszę wyslac zdjecie towaru z dokumentem obok:D zrobilem to od razu ale to sie robi juz smieszne::D
Weryfikacja danych do wypłat a zawieszenie konta Allegro to oddzielne tematy. Prawdopodobnie masz zablokowane wypłaty, skoro konto jest zawieszone. Wtedy nawet weryfikacja nie pomoże. Wyjaśniaj to w kontakcie z Allegro - na forum tego nie załatwisz.
@KomputerSwiat1 Twoje konto zostało zablokowane, ponieważ konieczna była dodatkowa weryfikacja. Widzę, że jesteś z nami w kontakcie, prześlij proszę zdjęcia wystawianego towaru w odpowiedzi na maila. Takie działania podejmujemy w trosce o bezpieczeństwo transakcji dla obu stron.
Wyslalem juz 2 raz zdjecua sprzedanego towaru wraz z dowodem ale nadal jakis nieudolny Szymon nie chce mi odblokować moich powtarzam moich środków. Sprawa zostanie jeszcze dzisiaj zgłoszona na policję
@KomputerSwiat1 rozumiem, że może to być kłopotliwe, ale takie działania mają na celu zapewnienie bezpieczeństwa transakcji. Przesłałeś zdjęcia, które spełniają wymogi weryfikacyjne, ale tylko jednego wystawianego produktu. Prześlij proszę odpowiednie zdjęcia pozostałych produktów w odpowiedzi na ostatniego maila.
Większość przedmiotów jest w komisie nie będę **piiip**zielal kilka kilometrów zeby robic zdjęcia przedmiotów których nie sprzedałem. Kłopotliwa sytuacja? Kłopotliwa bedzie dopiero wtedy kiedy dowiecie się co znaczy przywlaszczanie cudzych pieniędzy.
@la_nika .