anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kiedy zweryfikują moje wypłaty?

KomputerSwiat1
#7 Wielbiciel#

Witam ile potrwa jeszcze weryfikacja moich wypłat? Przetrzymywanie czyichś pieniędzy chyba nie jest zgodne z prawem:D

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

WREDZIA-W1
#21 Demiurg#

@KomputerSwiat1 Nikt nie przetrzymuje Twoich pieniędzy. Sam jesteś winien takiej sytuacji. Najpierw trzeba było skonfigurować konto do wypłat, a potem to już idzie szybko. Dokonałeś aktywacji konta, czyli przelałeś złotówkę?

Ula

Ula
oznacz moderatorów

KomputerSwiat1
#7 Wielbiciel#

Przelalem i wyslalem zdjecia dokumentow.

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

@KomputerSwiat1 Weryfikacja trwa 3 dni robocze dla PayU i 5 dni roboczych dla Przelewy24. Jeśli ten czas minął, a dane konta Allegro i dane konta w baku są takie same, zgłoś problem tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1588cdd0-0680-4a7f-a68c-8e1864769ebb

oznacz moderatorów

KomputerSwiat1
#7 Wielbiciel#

@xyz96 Ciekawe jest to ze zawiesili mi konto bezpodstawnie przed tym jak zaczalem weryfikowac wyplaty kilka dni temu. Napisalem 40 min temu  do pomocy w sprawie tej weryfikacji wypłat a przed chwila dostalem odpowiedz ze muszę wyslac zdjecie towaru z dokumentem obok:D zrobilem to od razu ale to sie robi juz smieszne::D

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

Weryfikacja danych do wypłat a zawieszenie konta Allegro to oddzielne tematy. Prawdopodobnie masz zablokowane wypłaty, skoro konto jest zawieszone. Wtedy nawet weryfikacja nie pomoże. Wyjaśniaj to w kontakcie z Allegro - na forum tego nie załatwisz.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@KomputerSwiat1 Twoje konto zostało zablokowane, ponieważ konieczna była dodatkowa weryfikacja. Widzę, że jesteś z nami w kontakcie, prześlij proszę zdjęcia wystawianego towaru w odpowiedzi na maila. Takie działania podejmujemy w trosce o bezpieczeństwo transakcji dla obu stron. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

KomputerSwiat1
#7 Wielbiciel#

Wyslalem juz 2 raz zdjecua sprzedanego towaru wraz z dowodem ale nadal jakis nieudolny Szymon nie chce mi odblokować moich powtarzam moich środków. Sprawa zostanie jeszcze dzisiaj zgłoszona na policję 

oznacz moderatorów

KomputerSwiat1
#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@KomputerSwiat1 rozumiem, że może to być kłopotliwe, ale takie działania mają na celu zapewnienie bezpieczeństwa transakcji. Przesłałeś zdjęcia, które spełniają wymogi weryfikacyjne, ale tylko jednego wystawianego produktu. Prześlij proszę odpowiednie zdjęcia pozostałych produktów w odpowiedzi na ostatniego maila.

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

KomputerSwiat1
#7 Wielbiciel#

Większość przedmiotów jest w komisie nie będę **piiip**zielal kilka kilometrów zeby robic zdjęcia przedmiotów których nie sprzedałem. Kłopotliwa sytuacja? Kłopotliwa bedzie dopiero wtedy kiedy dowiecie się co znaczy przywlaszczanie cudzych pieniędzy.

oznacz moderatorów

KomputerSwiat1
#7 Wielbiciel#
oznacz moderatorów