Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
mam 100% pozytywnych ocen od kupujących, z 3 gwiazdkami na 5,0, a pomimo tego w zakładce Jakość sprzedaży, w sekcji Oceny od kupujących pokazuje się mi poziom -750 / 170, przez co ogólna ocena jest określana jako poniżej neutralnej... Zapewne z tego powodu od kilku dni obserwuję totalny spadek ruchu w swoich aukcjach. Czy ktoś może wyjaśnić dlaczego tak się dzieje? Czy te oceny to jakiś random, żeby "zachęcić" do płatnych opcji promowania?
@jpxx na jakość sprzedaży składa się wiele pozycji 🙂
Tak, wiem, ale zaniżony "na czerwono" ranking dotyczy jedynie sekcji Oceny od kupujących
@jpxx To może za naruszanie regulaminu i prawa?
Istnieje możliwość zwrotu w stanie nienaruszonym po uprzednim kontakcie i ustaleniu szczegółów.
Jak niby się to ma do sekcji Oceny od kupujących? Dziękuję za aktywność, ale uprzejmie proszę o odpowiedzi na temat
@jpxx Jakie średnie oceny Ci wylicza?
Zadowolenie kupujących:
@jpxx przy 21 ocenach, nawet pozytywnych, ujęcie jednej gwiazdki może narobić sporo bałaganu 🙂 Taki jest system oceny jakości sprzedaży na Allegro.
Ale czy 1 gwiazdka mniej to od razu poziom poniżej neutralnego? Wiem, że 21 to śmiesznie mało, ale każdy ktoś zaczynał od 0 😞
@jpxx przy tak niewielkiej ilości ocen brak jednej gwiazdki powoduje ostrą jazdę w dół. Niestety.
@jpxx Allegro ma swój autorski algorytm do wyliczania jakości sprzedaży, musisz mieć tysiące pozytywnych ocen, żeby nie ucierpieć na utracie jednej gwiazdki 🙂
@jpxx Tak, ja wiem, że sprzedawcy nie lubią, gdy informuje się ich o naruszeniach regulaminu. Najlepiej więc zasad nie naruszać.
Można prosić o sprecyzowanie?
@jpxx jak u Ciebie z czasem odpowiedzi na wiadomości klientów ?
Przypuszczam, że to tam musisz szukać poprawy 🙂
Średni czas odpowiedzi na wiadomości klientów:Brak danych