Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Klient zakupił konto league of legends dzień po otrzymaniu danych do konta podczas użytkowania przez niego owego konta. Klient pisze do mnie ,że jego konto nagle zostało zawieszone i żąda zwrotu pieniędzy otwierając dyskusje z Tematem "wadliwy produkt". Jednak konto które sprzedałem było bez żadnych blokad blokada pojawiła się dopiero kiedy klient użytkował już konto. Również podczas sprzedaży konta w moim opisie przedmiotu aukcji napisałem wyraźnie, że 'KONTO JEST WŁASNOŚCIĄ RIOT GAMES JA TYLKO I WYŁACZNIE SPRZEDAJE CZAS POŚWIĘCONY NA GRĘ". Blokada została nałożona przez Firmę Riot Games, a ja nie manipulowałem blokadą. Moje pytanie więc brzmi czy mogę mieć jakieś problemy za niezwrócenie pieniążków? Jeszcze raz dodam, że konto było sprzedane w stu procentach sprawne i zgodne z opisem.
Witaj @kacper13411 ,
wyraźnie piszesz, że sprzedałeś konto, a więc coś, co nigdy do Ciebie nie należało. Jeśli nie zwrócisz kupującemu jego pieniędzy, będzie on mógł zwrócić się o rekompensatę z Programu Ochrony Kupujących i prawdopodobnie ją otrzyma. Allegro będzie wtedy mogło nałożyć blokadę sprzedaży na Twoje konto i wszystkie inne powiązane konta (należące do członków Twojej rodziny, domowników, współpracowników, itp.). Nie warto ryzykować.
Pozdrawiam.
Ty też masz dość CZARNEJ LISTY KUPUJĄCYCH? Poprzyj pomysł!
Tak, możesz mieć problemy, zwłaszcza gdy "sprzedajesz czas". Kupujący być może po Dyskusji złoży wniosek do Programu Ochrony Kupujących i jeśli uzyska rekompensatę, Allegro może wymagać jej zwrotu od Ciebie, nawet pod groźbą zawieszenia konta.
Sprzedaż kont innym osobom jest niezgodna z regulaminem Riot Games. Konto zostało zawieszone całkowicie zasadnie. Oczywiście, że możesz mieć problemy.
Na twoim miejscu bym po prostu oddał pieniądze, by ograniczyć kłopoty powstałe z tego. W tym momencie jesteś po prostu niczym więcej, niż oszustem, który próbował omijać łamanie regulaminu pisząc nic nie znaczące **piiip**oły ze sprzedażą czasu poświęconego w grze.