Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Przy próbie wystawienia aukcji z dwoma produktami - mamy poprawnie zdefiniowanego Producenta oraz kod EAN. Niestety w obu przypadkach nie. mogę tego zrobić ponieważ system allegro zwraca komunikat ze kto inny jest producentem- co jest nieprawdą - bo podpowiada zeby zmienić na tego "producenta" a to są po prostu sklepy ecommerce które sobie taki kod wpisały i nazwały same siebie producentem tego produktu. Gdzie to zgłosić bo nie moge wystawiac przez to aukcji. pozdrawiam.m
@poshliving chętnie pomożemy, natomiast potrzebuję:
Nie mamy szkicu nawet - weryfikacja nie przechodzi . wystawiamy aukcje za pomoca wtyczki do woocoemrce. Oto zrzut ekranu
@poshliving za mało informacji podałeś nam do weryfikacji. Konieczne do sprawdzenia tego jest abyś pokazał nam jaki błąd pojawia się przy próbie wystawienia przez nasze narzędzia (formularz), wtedy będziemy mogli pomóc.
Co dokładnie oznacza komunikat w Twoim narzędziu to my nie mamy wiedzy.
Przy próbie wystawienia przez formularz np tym kodem EAN: 5907775521882
Mam tak jak na zrzucie ekranu - Profil Szydełkowa Kraina NIE JEST producentem tych ręczników i nie może być pod tym numerem EAN jako Marka - oni robią hafty - i kupują je u producenta od którego ja otrzymałem ww. kod EAN...
Dzień dobry, Panie Grzegorzu w jaki sposób możemy to zgłosić - nie możemy wystawiać aukcji bo inne firmy sobie "z palca" wpisują dane ... my też may tak zrobić?
@poshliving W takim wypadku najlepiej zgłosić błąd w produkcie i wskazać prawidłowe dane produktu.
@w_kiwi ale to jest produkt personalizowany, więc robiąc w nim zmiany robicie bałagan innemu sprzedawcy 😞 Masakra ten Wasz katalog 😞
@poshliving czy ty wystawiasz ten sam produkt co na zdjęciu, kod EAN jest w bazie GS1 ?
@kostas11 ten kod jest przypisany do ręcznika i kiedyś był tak sprzedawany na Allegro, ale ktoś zgłosił błąd i podpiął się ze swoim haftowanym, a @poshliving chce znów sprzedawać właściwy produkt, ale nie może
Dokladnie tak - kody EAN mam normalnie udostepnione do kazdego recznika bezposrednio przez producenta - ale niestety “przejeli” je sobie inni sprzedawcy przez co nie mozna wystawic przedniotu.
@poshliving Jeśli chcesz sprzedawać taki sam przedmiot, jaki masz od producenta, to zrób, tak jak napisałam wyżej - zgłoś błąd w produkcie.