anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kody EAN

poshliving
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry,

Przy próbie wystawienia aukcji z dwoma produktami - mamy poprawnie zdefiniowanego Producenta oraz kod EAN. Niestety w obu przypadkach nie. mogę tego zrobić ponieważ system allegro zwraca komunikat ze kto inny jest producentem- co jest nieprawdą - bo podpowiada zeby zmienić na tego "producenta" a to są po prostu sklepy ecommerce które sobie taki kod wpisały i nazwały same siebie producentem tego produktu. Gdzie to zgłosić bo nie moge wystawiac przez to aukcji. pozdrawiam.m

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

gdvorek
Moderator
Moderator

@poshliving chętnie pomożemy, natomiast potrzebuję:

• numeru oferty/szkicu lub zrzuty z parametrami na formularzu,
  • Zrzutu z komunikatami, które otrzymujesz przy próbie zapisania oferty.
   Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

poshliving
#7 Wielbiciel#

Nie mamy szkicu nawet - weryfikacja nie przechodzi . wystawiamy aukcje za pomoca wtyczki do woocoemrce. Oto zrzut ekranuzrzut.jpg

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator
Moderator

@poshliving za mało informacji podałeś nam do weryfikacji. Konieczne do sprawdzenia tego jest abyś pokazał nam jaki błąd pojawia się przy próbie wystawienia przez nasze narzędzia (formularz), wtedy będziemy mogli pomóc.

Co dokładnie oznacza komunikat w Twoim narzędziu to my nie mamy wiedzy.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów

poshliving
#7 Wielbiciel#

Przy próbie wystawienia przez formularz np  tym kodem EAN: 5907775521882
Mam tak jak na zrzucie ekranu - Profil Szydełkowa Kraina NIE JEST producentem tych ręczników i nie może być pod tym numerem EAN jako Marka - oni robią hafty - i kupują je u producenta od którego ja otrzymałem ww. kod EAN...Zrzut ekranu 2025-05-14 o 13.54.26.png

oznacz moderatorów