Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Przy próbie wystawienia aukcji z dwoma produktami - mamy poprawnie zdefiniowanego Producenta oraz kod EAN. Niestety w obu przypadkach nie. mogę tego zrobić ponieważ system allegro zwraca komunikat ze kto inny jest producentem- co jest nieprawdą - bo podpowiada zeby zmienić na tego "producenta" a to są po prostu sklepy ecommerce które sobie taki kod wpisały i nazwały same siebie producentem tego produktu. Gdzie to zgłosić bo nie moge wystawiac przez to aukcji. pozdrawiam.m
@poshliving chętnie pomożemy, natomiast potrzebuję:
Nie mamy szkicu nawet - weryfikacja nie przechodzi . wystawiamy aukcje za pomoca wtyczki do woocoemrce. Oto zrzut ekranu
@poshliving za mało informacji podałeś nam do weryfikacji. Konieczne do sprawdzenia tego jest abyś pokazał nam jaki błąd pojawia się przy próbie wystawienia przez nasze narzędzia (formularz), wtedy będziemy mogli pomóc.
Co dokładnie oznacza komunikat w Twoim narzędziu to my nie mamy wiedzy.
Przy próbie wystawienia przez formularz np tym kodem EAN: 5907775521882
Mam tak jak na zrzucie ekranu - Profil Szydełkowa Kraina NIE JEST producentem tych ręczników i nie może być pod tym numerem EAN jako Marka - oni robią hafty - i kupują je u producenta od którego ja otrzymałem ww. kod EAN...