Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
U nas też już działa, po przelogowaniu można wygenerować i pobrać etykiety
InPost Halo pobudka
Nie działa Menager Paczek, nawet zalogować się już nie można.
Mam to samo, logowanie do inpost wywala mi, ze nieprawidlowe haslo.
Dziś u niektórych klientów brak jest informacji o wysyłce i nie ma automatycznego wprowadzenia numerów przesyłek .
Czy jest jakiś problem ogólny czy coś tylko u mnie,
@kmdm Sytuacja ta wynika z chwilowej przerwy technicznej w InPost - już wszystko powinno wrócić do normy.
Jeśli problemy z Managerem Przesyłek wciąż występują, usuń pliki cookies, włącz w przeglądarce zezwolenie na "wyskakujące okienka" lub zaloguj się w trybie incognito w najnowszej wersji przeglądarki. Jeśli to nie przyniesie rezultatów, napisz proszę wiadomość mejlową na adres pomoc@inpost.pl
Ja mam ten sam problem, chodzi o to, że zamówienia które zostały nadane, a w zasadzie kiedy etykieta została wydrukowana dzisiaj pomiędzy godzinami 6:00 a 9:00 są oznaczone jako niewysłane na allegro. Przesyłki te mają status w inpost jako przyjęta w oddziale, a na allegro jako niewysłane. Problem tkwi nadal po stronie Inpostu, ponieważ , gdy wchodzi się na śledzenie przesyłki inpost, takiej paczki system w ogóle nie widzi. Z nowym zamówieniami jest wszystko ok. Problem dotyczy tylko i wyłącznie paczek naszykowanych pomiędzy 6 a 9 rano dzisiaj. Podaje link do śledzenia z przykładowej paczki https://inpost.pl/sledzenie-przesylek?number=663400447101716115496687
@przytulprodukt
W dniu wczorajszym występowały również opóźnienia związane z aktualizacją statusów przesyłek. Nasz Dział Techniczny dołożył wszelkich starań, aby przywrócić system do pełnej funkcjonalności.
Wszelkie statusy powinny zostać zaktualizowane, na chwilę obecną. Niemniej w przypadku zauważenia jakichkolwiek nieprawidłowości prosimy uprzejmie o przesłanie wiadomości na pomoc@inpost.pl z numerem paczek oraz opisem sprawy.
W imieniu firmy InPost przepraszam za wszelkie utrudnienia.
Witaj kiedy ten problem zostanie naprawiony ?
Po pierwsze wygenerowane numery nadania paczki nie przypisują się w zamówieniach allegro ..
Po drugie ciągle wiszą w menadżerze jako nie wysłane .
nie idzie pracować bo nie wiadomo , co było nadane a co nie ;/
połączyłam konto na nowy i nic to nie dało
wiadomość również do Was napisałem po 7 i zero odpowiedzi
Kpinaaaa
Witam
Po aktualizacji Inpost nie zaciąga mi się z automatu nr lp(wcześniej z automatu po wygenerowaniu lp byl)-proszę o pomoc, aby klienci mogli widzieć, że paczka jest nadana.
Trwa awaria w InPost, musisz po prostu czekać.
dzięki-to czekam:)