Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
nie działa menedzer inpost, jakieś bzdury wyświetla, ze nowe hasło, i błąd 500
W imieniu firmy przepraszamy za utrudnienia i tymczasową niedostępność Managera Paczek.
Opisane problemy były analizowane przez nasz dział techniczny. Dołożyliśmy wszelkich starań aby przywrócić prawidłowe funkcjonowanie systemu.
W przypadku dalszego występowania komplikacji, sugerujemy usunięcie plików cookies, włączenie w przeglądarce zezwolenia na "wyskakujące okienka" lub zalogowanie w trybie "incognito" w najnowszej wersji przeglądarki.
Powyższe czynności powinny umożliwić prawidłowe korzystanie z Managera Paczek.
Jeśli problem będzie nadal występował, proszę o kontakt mailowy na adres: pomoc@inpost.pl. W treści zgłoszenia proszę podać dodatkowo login do Managera Paczek oraz przesłać skan z komunikatem błędu.
Czy też nie możecie się zalogować do menadżera Inpost?
właśnie mi tez nie działa błąd 500
15 min temu nie pobierało zamówień z Allegro a teraz już nawet nie można się zalogować
Witam tak od 20 minut u mnie nie działa teraz nie mogę sie zalogować piszę że błąd Niepoprawny login lub hasło. Czy kliknąłeś w link aktywacyjny który otrzymałeś w e-mailu? i to zawsze musi być poniedziałek ! ! !
dokładnie zawsze PONIEDZIAŁEK!
Zalogoać się mogę ale wychodzi błąd podczas tworzenia paczki.
taaaa... coś pękło ...
del
U nas też przestał działać chwilę temu......:/
Rano działało, teraz też mamy błąd 500. Standardowa sytuacja po pracach technicznych
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ jak mamy robić paczki skoro jest awaria? Czy weźmiecie to pod uwagę?
@deymon_pl Jeśli okaże się, że paczki dotrą z opóźnieniem, Kupujący wystawią niskie oceny i spadnie Jakość Sprzedaży, będziemy analizować takie zgłoszenia indywidualnie.
a kiedy zaktualizujecie paczki które są już nadane a numeru nadal brak w zamówieniach
NIE działa ,nie można się zalogować
U nas już wszystko gra, manager działa
u nas działa ale nie aktualizują się nr przesyłek w zamówieniach allegro
Jak zwykle po pracach serwisowych awaria w InPost w dniu dzisiejszym.
Ma ktoś również takie doświadczenia z dziś?