Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Czy posiadają Państwo adres email do kontaktu dla instytucji rządowych lub służb ? Wczoraj podczas rozmowy z infolinią uzyskałem informacje o adresie email allegro.kontakt@allegro.pl. Niestety po przesłaniu pisma na w/w adres otrzymano odpowiedź, że nie zostało ono przekazane do realizacji i poproszono o kontakt przez formularz pomocy znajdujący się na stronie.
Pozdrawiam serdecznie.
https://allegro.pl/pomoc/kontakt
tu masz kontakt ale z wyborem rozmowy albo...
Właśnie o tym napisałem, że chciałem uzyskać adres email a nie kontaktować się przez formularz...
A Alelgro właśnie podaje taki kontakt, z wyjątkiem blokady konta oni odpisują mailowa spolecznoś@allegro.pl
Dzień dobry @Riek! Za pomocą formularza na stronie możesz wybrać kontakt w wiadomości e-mail oraz załączyć dokumenty, które chcesz przesłać, wiadomość zostanie skierowana do odpowiedniego działu, a dalsza korespondencja będzie e-mailowa.
Rozumiem, że jest formularz. Jednak jako instytucja nie mogę założyć konta na swojego pracodawcę i wysłać zgłoszenia. Tak samo jak nie mogę w sprawach służbowych pisać ze swojego prywatnego konta. Dlatego pytałem o adres email. Wiele firm ma taki adres pod którym mogą się kontaktować z nimi instytucje bądź służby.
@Riek rozumiem, mamy taki adres e-mailowy dla organów ścigania, natomiast nie mogę podać tego adresu e-mail na publicznym forum, dlatego i tak muszę poprosić Cię o wiadomość za pomocą formularza.