Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam problem bo nie jestem w stanie zrobić wszystkiego co alegro ode mnie wymaga.
zdjęcie towaru wystawionego na sprzedaż wraz z umieszczonym obok niego Twoim dokumentem tożsamości i/lub
:strzałka_w_górę: Tego nie mogę wykonać ponieważ jestem daleko od domu a wysyłanie sprzedanych rzeczy miał się zająć mój brat który jest na miejscu. A czy może zrobić zdjęcie w którym widać rzeczy i w tle na monitorze będzie mój dowód?
zdjęcia dokumentów, które potwierdzą, że zawarte przez Ciebie transakcje zostaną zakończone pozytywnie. Dokumentami takimi mogą być umowy z dostawcami, faktury zakupu towaru, zrzuty ekranu potwierdzające posiadanie konta zakupowego w hurtowniach, w których zamawiasz oferowany towar."
A taka blokadę dostałem przez to że miałem otworzona na pc zakładkę z dodawaniem ogłoszenia i przez przypadek chciałem dodać drugi raz to samo. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Niecodzienna sprawa, ty sprzedajesz ale nie ty tylko brat, nie ma Ciebie na miejscu a więc nie ma przedmiotu z zdjęciem dowodu, czy się uda inaczej niż żąda Allegro, nie wiem bo takiego przypadku tu nie było.
A jakby mój brat ustawil sobie na monitorze moje zdjecie a obok leżała ta rzecz która wystawiłem ?
To z pewnością nie przejdzie, poszukajcie rozwiązania zdjęcia dowodu z tym przedmiotem, nie musi być widoczny nr dowodu ani pesel.