anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kosmetyki bez kodów EAN

kzisimus
#7 Wielbiciel#

Chciałabym sprzedawać kosmetyki dla dzieci ale nie mają kodów EAN ktoś mi pomoże jak to zrobić

Dziękuję 

oznacz moderatorów
26 ODPOWIEDZI 26

mdrogeria
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ tak , wiem ... z pewnością masz na myśli to samo co ja 😁

oznacz moderatorów

pinsplash
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ Ola ja Cię bardzo proszę Ty dbaj o nasze zdrowie !!!😃 po słowach "pełny porządek" niemal się zachłysnąłem, a @k_owczarek1 do tej pory turla się ze śmiechu....

Miłego dnia !

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@pinsplash staram się naprawdę niemal każdego dnia tutaj  😀 Zdajemy sobie sprawę z zalet i obszarów, które wymagają poprawy w katalogu, ale ta ogólna metafora miała przywołać @mdrogeria do porządku. 

Ola
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

pinsplash
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ Tak, wiem i rozumiem 🙂  i powiem szczerze to wy ( moderacja) najczęściej niestety obrywacie za "kwiatki" z innych działów. Mój ulubiony zepsół to "Ukryj-Nie odkryj" bo ponoć to ten sam od zamiany Obserwowane na ÓlÓbione ( błąd celowy).

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@pinsplash ja już nabrałem odruchu bezwarunkowego ... katalog allegeo -- kawa na bok , paznokcie w zęby .

oznacz moderatorów

MultiverseShop
#10 Popularyzator#

Z ciekawości zapytam, choć kosmetyków nie sprzedaje i raczej nie planuje, do jakich to instytucji trzeba się zgłosić? Podejrzewam, że pewnie Sanepid, ale czy coś jeszcze?

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@MultiverseShop keśli mają atest włoski to nie trzeba / UE / , jak nie mają PIH i Sanepid , ale to dość kosztowna zabawa

oznacz moderatorów