Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałabym sprzedawać kosmetyki dla dzieci ale nie mają kodów EAN ktoś mi pomoże jak to zrobić
Dziękuję
@_HolaOla_ tak , wiem ... z pewnością masz na myśli to samo co ja 😁
@_HolaOla_ Ola ja Cię bardzo proszę Ty dbaj o nasze zdrowie !!!😃 po słowach "pełny porządek" niemal się zachłysnąłem, a @k_owczarek1 do tej pory turla się ze śmiechu....
Miłego dnia !
@pinsplash staram się naprawdę niemal każdego dnia tutaj 😀 Zdajemy sobie sprawę z zalet i obszarów, które wymagają poprawy w katalogu, ale ta ogólna metafora miała przywołać @mdrogeria do porządku.
@_HolaOla_ Tak, wiem i rozumiem 🙂 i powiem szczerze to wy ( moderacja) najczęściej niestety obrywacie za "kwiatki" z innych działów. Mój ulubiony zepsół to "Ukryj-Nie odkryj" bo ponoć to ten sam od zamiany Obserwowane na ÓlÓbione ( błąd celowy).
@pinsplash ja już nabrałem odruchu bezwarunkowego ... katalog allegeo -- kawa na bok , paznokcie w zęby .
Z ciekawości zapytam, choć kosmetyków nie sprzedaje i raczej nie planuje, do jakich to instytucji trzeba się zgłosić? Podejrzewam, że pewnie Sanepid, ale czy coś jeszcze?
@MultiverseShop keśli mają atest włoski to nie trzeba / UE / , jak nie mają PIH i Sanepid , ale to dość kosztowna zabawa