Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ (nie mam konta firmowego) pani przy zakupie wybrała punkt żabka Dlaczego dostaję tylko 8,99(wysyłka) jak ktoś kupi przesyłkę a najtansza przesyłka w tym punkcie kosztuje 12,99 zł to znaczy ze muszę dopłacić z własnych pieniędzy? To bez sensu..
@Client:101309203 udostępnij dostawy bez "allegro" na początku to wpiszesz swoje ceny 🙂
Dzięki! Gdzie to dokładnie znajdę?
@Client:101309203 w zakładce dostawy https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/ustawienia-dostawy 🙂 znajdź dostawy bez początkowego allegro, wtedy ustawisz swoje ceny 🙂
@kostas11 A konta zwykłe mają dostęp do żabek i całej reszty z przedrostkiem Allegro? Kiedyś nie miały
@Kaliope_Brzeg skoro wybrała to pewnie mają, ale na dole listy są też bez 🙂 tu takie cuda że jak widzę mogą wybrać metody którymi potem nie da się nadać, dziwne bo powinno być zablokowane, a dostępne dopiero po podpięciu umowy 🙂
A czy Allegro ma możliwość generowania etykiet? Czy sama muszę online ja wykupić online zabki?
@Client:101309203 ma ale tylko przez wysyłam z allegro po dodaniu umowy z pocztą polską a tą podpiszesz tylko jako firma, pozostaje Ci nadać na poczcie czy żabce 😞
Przecież cenniki tworzysz sama i sama decydujesz ile chcesz by klient wpłacił za daną dostawę.