Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ktoś kupił książkę a ja nie mogę nadać jej etykiety i jej wysłać Nr: 17395773466
W ogóle ten Sales center to jakieś nieporozumienie
Nie można aktywować wypłaty środków
Proszę o telefon w tej sprawie pod moim numerem: [edycja]
Mariusz [edycja]
@ObiektNadzory już Ci pisałem, nikt do Ciebie nie zadzwoni, jak chcesz, to rozmowę możesz zamówić sobie , ale nie licz na to, ze szybko zadzwonią😉
@ObiektNadzory To naprawdę przykre co cię spotkało, ja uprzedzę moderatorkę i napiszę że bardzo nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji.
Moja rada: skoro nie potrafisz wysłać książki to może odeślij kupującemu pieniądze i zapomnij o sprzedawaniu.
@ObiektNadzory nikt do ciebie nie zadzwoni, a a etykiety, to pewnie nie możesz wydrukować, bo kupujący wybrał odbiór osobisty, a swoja drogą to jak ty wysyłasz te przesyłki za 1zł🤔
To akurat jest jasne jak wysyła. Kasuje 2-krotnie w cenie
Tak swoją drogą większość paczek na umowie własnej. Za miesiąc będzie płakał, że Allegro mu drugi raz za przesyłkę skasowało.
@ObiektNadzory poczytaj o szyfrowanym mailu i opłatach jak go podasz lub popsutych statystykach jak wytniesz z niego wszystko od +do @.
Bez urazy ale nieporozumieniem to jest sprzedawanie bez jakiejkolwiek wiedzy. I tak też uważam, że sales jest do bani. Ale kto sprzedaje bez aktywacji kont do wypłat? Tak z ciekawości to w opłaty i prowizje oraz dopłaty zajrzałeś? Czy to też będzie niespodzianka....?
Paczka sądząc po Twoich metodach dostawy na 90% inpostowa. Sądząc po ilości ofert to pewnie umowy własnej nie posiadasz. Czyli łączysz menedżer inpost z Allegro i generujesz etykiety przez menegera jak większość drobnych sprzedawców. Jak inna metoda dostawy to pisz, ktoś pewnie pomoże...
Edit. A nie jednak inposta nie nadasz z menedżera. Poddawałeś własne dostawy nie Allegrowe wiec wysyłasz sam... Masz menedżera, szybkie nadania, apki kurierskie... Podobnie będzie z każdą paczką oprócz tych co mają przedrostek Allegro. A że to onik to tam będzie pewnie gorzej...
@ObiektNadzory powinieneś poprawić cennik dostaw, ponieważ udostępniasz wiele metod dostaw w zaniżonych cenach, w tym niektóre podwójnie.
Domyślam się, że nie jest to celowe działanie.
W cenniku dostaw są dwie możliwości wyboru Paczkomatu InPost - Allegro Paczkomat InPost w ramach oferty specjalnej Allegro - InPost oraz w metodach dostawy rozliczanych na umowie własnej.
Ty masz dodane obie te metody, natomiast kupujący wybrał Paczkomat InPost nadawany na umowie własnej w cenie 1 zł.
Jeśli nie masz umowy własnej z przewoźnikiem podpiętej w Wysyłam z Allegro, możesz nadać tę przesyłkę w narzędziu przewoźnika - Manager paczek InPost.
Jednak zapłacisz za nadanie więcej, niż 1 zł otrzymaną od kupującego.
Na przyszłość zmień swój cennik dostaw, bo oferujesz np. gabarytowe metody dostawy za 1 zł, nie ma to za bardzo sensu i w przyszłości będzie tylko powodowało problemy z nadawaniem przesyłek.
Jeśli chodzi o aktywację wypłat, to nie zacząłeś tego procesu, nie otrzymaliśmy od Ciebie przelewu weryfikacyjnego. W zakładce Ustawienia wypłat podaj dane konta do wypłat, następnie wykonaj przelew weryfikacyjny z tego konta. Weryfikacja uda się tylko jeśli dane właściciela konta Allegro i właściciela konta w banku będą identyczne.
Rozmowę telefoniczną możesz zamówić tutaj, wybierając jako sposób kontaktu "zamów rozmowę telefoniczną", Doradca zadzwoni do Ciebie o wybranej porze dnia.