Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
gdzie podziewa się obiecane 10 zł za pobranie aplikacji?
Zobaczysz ten kupon tylko w aplikacji, no i musisz szybko (14 dni) wykorzystać bo zniknie na zawsze.
Ja jak tylko kupon stracił ważność, wykasowałem aplikację i zapominam że takie coś istnieje.
I jeszcze małe uzupełnienie, żeby wykorzystać kupon musisz korzystać z sieci operatora komórkowego. Ja próbowałem się łączyć z domowej sieci wifi i system Allegro nie rozpoznawał że to aplikacja. Może to przypadek, może jakiś inny błąd, ale tak było.
Użytkownik będzie miał możliwość odebrania dodatkowych Monet w aplikacji mobilnej Allegro po zalogowaniu się na konto Allegro i kliknięciu w "odbierz 10 Monet na start".
Po kliknięciu w przycisk "odbierz 10 Monet na start" Monety zostaną dodane do konta Użytkownika. Użytkownik może sprawdzić stan Monet: Moje Allegro > Moje zakupy > Monety i kupony > Monety.
W celu odebrania Kuponu promocyjnego Allegro Uczestnik Promocji powinien zalogować się na konto w Aplikacji mobilnej i kliknąć “odbierz kupon 10 zł na start”. Opcja odbioru Kuponu promocyjnego Allegro będzie dostępna jedynie w Okresie trwania Promocji.
Kupony promocyjne mogą być wykorzystane niezwłocznie po ich otrzymaniu, w terminie 14 dni od dnia otrzymania Kuponu promocyjnego, a niewykorzystane Kupony promocyjne przepadają.