Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujący zapłacił za towar (aukcja dla WOŚP), wysłałam paczkę paczkomatem jednak po kilku dniach wróciła do mnie jako nieodebrana. Kilkukrotnie pisałam do kupującego ale nie odpisał. Co powinnam zrobić w takiej sytuacji?
Będę wdzięczna za pomoc!
Niewiele możesz, skoro nie odbiera, poczekaj może się odezwie.
już czekam trochę, po prostu zastanawiałam się czy ja nie będę miała kłopotów ze strony allegro. dzięki za odpowiedź 🙂
Znam ten ból ,sam sprzedałem w zakończonej kolejnej edycji kilkaset pozycji z czego już kilka wróciło (przeważnie złe adresy lub brak czasu na odebranie ) ale u mnie wszyscy po kontakcie opłacili koszt przesyłki zwrotnej i koszt ponownego nadania i wysłałem ponownie . Wielu jednak w ogóle jeszcze nie opłaciło i jak co roku ich trochę będzie . Próbuj kontaktu a jak to nic nie da to najlepiej wystaw na inną jakąś fundację (jest duża lista potrzebujących na allegro) lub czekaj do następnej edycji.
Taaaak też mam 2 rzeczy, które zostały wylicytowane ale nie opłacone. Racja, wystawię ina inną fundację - dzięki za pomysł 🙂
@do_tuktuka Możesz spróbować poprosić Allegro o interwencję > opisać sprawę poprzez Pomoc > tam znaleźć odpowiedni lub zbliżony temat > i poczekać
dzięki za informację, nie wiedziałam że jest taka możliwość