anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupujący pisze nieprawdę w negatywnym komentarzu

MAMY ROZWIĄZANIE!
HENRY55S
#8 Zapaleniec#

Przez pomyłkę na mojej aukcji dotyczącej jednego przedmiotu na ostatnim zdjęciu znalazło się zdjęcie 5 szt jakie miałem , wystawiłem na licytację 1 szt nie zestaw nie komplet , kupujący na podstawie tego zdjęcia zażądał wydania 5 szt tego produktu , odmówiłem zwrócił tą 1 szt ja od razu zwróciłem pieniądze przeprosiłem , ale ów pan wystawił mi negatywa (pierwszy od 10 lat)pisząc , że tak jest na wszystkich moich aukcjach a ta była ewidentna , ale to nie jest prawda poprosiłem jego o usunięcie , napisałem do Allegro , ale ich to nie interesuje czy to jest normalne.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@HENRY55S przykro mi, ale tak jak pisaliśmy w korespondencji e-mail, możemy usunąć komentarz tylko w określonych przypadkach, a wystawiona przez kupującego opinia nie łamała naszych zasad, więc nie możemy jej usunąć. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Normalne to nie jest tylko absurdalne ale tu jest allegro i etyka i logika nie jest priorytetem.

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg#

@HENRY55S Nie przejmuj się tym negatywem.
Dobrze napisana odpowiedź na taką negatywną ocenę potrafi zrobić dużo dobrego w oczach kolejnych kupujących 🙂

oznacz moderatorów
HENRY55S
#8 Zapaleniec#

Dziękuję bardzo , jak zakończę sprzedaż na Allegro to utworzę grupę na FB do walki z nieuczciwością na Allegro dla kupujących i sprzedających  bo tutaj wciąż to samo nic nie możemy a on mógł próbować na mnie naciskać abym koniecznie wysłał jemu pięć przedmiotów jak na ostatnim zdjęciu prosiłem Allegro o pomoc w dyskusji ale jak zwykle dyplomacja , to jak mam się czuć człowiek 68 letni ciężko pracujący dorabiający do emerytury , szkoda gadać.

oznacz moderatorów
nidie
#7 Wielbiciel#

Unfortunately, according to Allegro's rules, buyers' feelings and experiences come first, and when you work on Allegro, you know, everyone has it, and bad reviews are inevitable.😶

oznacz moderatorów