Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, sprzedaje buty i mam ochotnika, podałam e mail, i przyszło mi że teraz muszę się zalogować n
@gajdzis1982md to jest wyłudzenie nie klikaj 😞 niech kupują i wysyłaj jak kasa będzie na allegro finanse, jak się zalogowałeś, zmień hasła i przeszukaj urządzenie antywirusem !
Z tym że to moja pierwsza tranzakcja i wiadomość jest na mojej poczcie od alegro, że muszę raz się zalogować. W celu zweryfikowania konta jednorazowe, bo ten co kupił już przelał pieniądze na konto alegro. Czy też tak miałeś za pierwszym razem. Dziękuję Ci za odpowiedź
Nigdy Allegro nie wymagało logowania się w celach weryfikacji. Chyba, że coś się zmieniło. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
o to mi chodzi czy też tak mieliście?
@gajdzis1982md zdjęcia nie widzimy czy to coś podobnego z tego posta https://spolecznosc.allegro.pl/t5/sprzedaj%C4%85cy-o-allegro-lokalnie/czy-to-oszustwo-mam-to-zaakcep... jak tak to nie klikaj 😞 jak kupujący Ci zapłacił to kasę masz tu wejdź do zakładki Środki i historia operacji sprawdź żeby się ona tam znalazła nic nie trzeba klikać i potwierdzać 🙂
Jak prośba o maila, możliwa próba oszustwa.
@gajdzis1982md Jest to ewidentna próba oszustwa. Spuść klienta na drzewo.