Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujący dokonał zakupu i przelewu, ale prosi o wysłanie paczki dopiero za miesiąc. Mogę tak zrobić? Czy mam tylko 3 dni na wysyłkę paczki od dokonania zakupu?
poleci ci jakość sprzedaży
lepiej by zrezygnował i kupił za miesiąc jak będzie mógł odebrać
Ok, dzięki
Ja takich przekonuje zwykle by upoważnili kogoś do odbioru ze względu na regulamin allegro który obniża sprzedawcy jakość jak chce się iść na rękę kupującemu i zawsze dochodzimy do porozumienia.
@ewelka0783 już nie panikujcie, jedna paczka nic nie zmieni w jakości 🙂 wprowadź numer i nadaj za miesiąc, możesz tak opóźnić 2 paczki na 100 i nic się nie stanie 😄
Maksymalnie możesz uzyskać 100 punktów za 98% przesyłek wysłanych na czas (zweryfikowanych na podstawie statusu wysyłki).
Tak samo jest z uzupełnianiem numerów 🙂
Maksymalnie uzyskasz 30 punktów za 98% numerów przesyłek uzupełnionych na czas.
@ewelka0783 Przy tak niewielkiej sprzedaży to nawet 1 przesyłka może mieć wpływ.
@sl-aw-ek masz rację, ale nie wiemy jaką sprzedaż ma autor wątku ale jak ma faktycznie 2 zamówienia w miesiącu to będzie miał 50 % 😞
Na AL nie przejmuj się 1 paczką.
Możesz napisać do allegro ze zrzutem prośby kupującego i poprosić o wyłączenie tego że statystyk. W zeszłym tygodniu mi się tak udało. To szansa jest. Poza tym jedna przesyłka raczej statystyk nie obniży. Tylko numer dodaj już.
Nie idź na to - kończy się zwrotami, spadkiem "jakości" sprzedaży itd.
Kupujący albo jest dorosły i wie co robi tzn. kupuje i odbiera albo zachowuje się jak dzieciak. Chce kupić za miesiąc to niech kupuje za miesiąc.