Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej mam pytanie do sprzedających 😉
Jeżeli kupujący kupił ode mnie produkt i się rozmyślił. I paczka wraca do mnie bo ktoś jej w ogóle nie odebrał. To mogę jakoś odzyskać pieniądze za wysyłkę? Wysyłka była firma InPost.
Jeśli odstąpił od umowy, czyli w jakikolwiek sposób poinformował o rezygnacji, to sprzedawca zwraca za towar i za wysyłkę do kupującego.
No właśnie chodzi o to, że nie poinformował. Po prostu nie odebrał. Była to przesyłka za pobraniem.
W takiej sytuacji możesz sądownie domagać się zwrotu poniesionych kosztów.
Myślę, że ja ani Sąd nie będziemy chcieli się w to bawić za wysyłkę za 13,41 zł. 😂 P
Po prostu chciałem wiedzieć czy może allegro albo firma InPost zwracają pieniądze albo część pieniędzy za taką wysyłkę.
@Aleeklocki, potrąć tą kwotę w zwrocie za towar i z głowy 🙂
chyba, że jesteś prywaciarzem to nie zwracaj nic, czekaj, aż odbierze 🙂
@konto zamknięte Patryczku jak chcesz potrącić z pobrania 😄
@kostas11, gumpi ja 😞
@Aleeklocki jeśli nadanie allegro paczkomat to zwrto jest w cenie, płacisz tylko za nadanie.
Sprawę zakładasz w e-sądzie lublin, koszt 30 zł jedyny minus trzeba się pobawić w pozyskanie pesla od gminy lub Centrum Personalizacji Dokumentów MSW, w gminie szybciej go uzyskasz 🙂 Wszystko wysyłasz zdalnie z domku i czekasz na kasę 🙂 a kupujący na koniec jest w plecy ok. 300 zł 😄
Pod warunkiem, że kupujący nie złoży odpowiedniego pisma do sądu o rozprawę i nie udowodni w niej braku swej winy, a udowodnić ją można na przynajmniej 10 sposobów.
dam ci fory @xyz96
podaj 7 sposobów z przynajmniej 10