anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kupujący zgłosił dyskusje - wyjaśniłem o co chodzi - nie odzywa się od początku dyskusji

AleMotyw6
#9 Pomysłodawca

Dzień dobry , Kupujący otworzył dyskusje 11 sierpnia pisząc że nie otrzymał zamówienia dwóch monet po 4,49 , zamówienie zostało wysłane 1 Lipca dostarczone i odebrane 7 Lipca  pytałem na poczcie - od początku pisałem grzecznie że wyjaśnię sprawę napisałem o tym wszystkim też pisząc na wiadomości prywatne allegro - ale w sumie od początku kontaktu z tą osobą niema od wczoraj nic nie odpisywała nie odpisuje - dzwoniłem kilkukrotnie ale nie odbiera telefonu zostawiłem wiadomość na poczcie głosowej - bardzo proszę o radę lub zareagowanie aby ta osoba się odezwała - aby wyjaśnić tą sprawę ,  mogę jeśli można podać nr przesyłki - po wpisaniu status pokazuje - odebrana , 

Nazwa zdarzenia Data i czas Jednostka pocztowa

Nadana2025-07-01 11:28:15Placówka Pocztowa Niepołomice
W transporcie2025-07-01 15:00:00-
W doręczeniu2025-07-07 09:56:20Placówka Pocztowa Wołów
Doręczona2025-07-07 14:18:48Placówka Pocztowa Wołów

oznacz moderatorów
28 ODPOWIEDZI 28

AleMotyw6
#9 Pomysłodawca

Ważne - Cześć Monika ! Niezły Numer - Wchodzę na swoją stronę sprzedażową monet ALEMOTYW7 , a ten  klient o którym mowa od początku - dał mi pełną pozytywną ocenę 🙂 ps: 13 stą , 🙂 , i tyle bez żadnego kontaktu ,  coś czuje że masz tajemniczego czarnego kota i  czarodziejską różdżkę 🙂 - czyli sprawa załatwiona ? 

oznacz moderatorów

Monika__L
#18 Luminarz

Pozornie tak 🙂

Ale pamiętaj że ocenę może zmienić 🙂 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka Allegro Gadane

@AleMotyw6 rzeczywiście mam czarnego kota 🙂 
Ale jeszcze nie zamieściliśmy wiadomości w dyskusji, nie otrzymałam odpowiedzi na moją prośbę, więc dyskusja wciąż wisi. Dlatego poproszę Cię jeszcze o cierpliwość. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AleMotyw6
#9 Pomysłodawca

Ok , a to wyczułem 😉 , też miałem czarnego kota smołka niestety odszedł do Myszo/Kociego Raju , teraz odwiedza mnie Kocica Tosia i psuje mi towar zastanawiam się co chce przez to  powiedzieć 🙂 

Mariusz (Zwierz) 

oznacz moderatorów

la_nika

@AleMotyw6 jak znam koty, to Tosia pewnie stara się o jakieś smakołyki 🙂 
Pozdrawiam serdecznie! 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AleMotyw6
#9 Pomysłodawca
Przeczytałem jej twoją wiadomość powiedziała tylko - O!kurcze pieczone - skąd teraz jaj jej wezmę dla niej smażoną kurę , już wiem! zrobię jej jajecznice z dwóch jaj przecie w sumie to to samo 🙂 
Także pozdrawiamy cię ciepło udanego wieczoru a Tosia przekazuje dodatkowo Mmmmrrraaaałłłłł ! 

Mario (Zwierz)
oznacz moderatorów

AleMotyw6
#9 Pomysłodawca

PS : Klient wspomniany o którym mowa nic nie napisał - allegro napisało że minęło 7 dni 

oznacz moderatorów

AleMotyw6
#9 Pomysłodawca

Ps : wczoraj też dzwoniłem 

oznacz moderatorów

Monika__L
#18 Luminarz

Ten numer telefonu nie musi być aktywny

nawet nie musi być jego 

oznacz moderatorów