anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kurier DHL nie odbiera przesyłek

selectshoppingpl
#3 Debiutant#

Witam, 

DHL notorycznie ni odbiera paczek, pomimo złożonego zlecenia! Mało tego , zawiozłam paczki do pobliskiego punktu i tam też się nie zjawił ! 

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

ayo80
Moderatorka
Moderatorka

@selectshoppingpl jeżeli usługa zawiodła Twoje oczekiwania, masz prawo zgłosić reklamację.

Paula
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@ayo80 A nie wydaje się wam że za obsługę swoich kurierów w Smarcie to sami odpowiadacie i sami powinniście zadbać by sprzedawca oraz klient byli z tej obsługi zadowoleni? .Sprzedawca ma wszystko na głowie (może oprócz włosów które z nerw traci) i jeszcze ma pilnować i reklamować wciśniętych na siłę dostawców . Jak sam wybieram dostawcę to zdaję sobie sprawę że za jego obsługę odpowiadam ale nie w smarcie .Dajcie możliwość wolnego wyboru dostawcy smarcie a nie wymagajcie by odpowiadać za poczynania tych z którymi macie umowy lub zrezygnujcie z tego "darmowego dostarczania" .

oznacz moderatorów

selectshoppingpl
#3 Debiutant#

Dokładnie w pełni popieram wypowiedź ! Płacimy taką prowizję od sprzedaży i wszystko mamy ogarniać sami !!?? Cały ten smart to wasz wymysł , zróbcie z tymi kurierami porządek !! DPD już wywaliłam bo notorycznie niszczą paczki....wzięłam dhl...który ich nie odbiera....dostaję przez to negatywy...infolinia dhl...pół dnia musiałbym wisieć na telefonie, nikt nie odbiera !! Skoro oferujecie smart to zagwarantujcie porządną obsługę ,np  automatyczną reklamację jeżeli zlecenie zostało niepodjęte....chyba to możecie jakoś ogarnąć . 

oznacz moderatorów

selectshoppingpl
#3 Debiutant#

A czy negatywy , które dostanę z powodu nieterminowej wysyłki też zareklamuje? Usuniecie je?  Kupującego nie obchodzi że kurier nie odebrał paczki!

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

@ayo80 ja zgłosiłem reklamację do allegro na barak podjazdów kuriera, podałem nawet kwotę roszczenia, już kilka miesięcy czekam na jej rozpatrzenie

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć @RED. Proszę, podaj numer reklamacji. Sprawdzę dlaczego nie otrzymałeś decyzji po kilku miesiącach.  

Marysia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć @selectshoppingpl. Proszę, podaj numery zamówień, po które zjawił się kurier. 

Marysia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

selectshoppingpl
#3 Debiutant#

Witam

U nas przestał pojawiać się kurier dhl, czy można jakoś sprawdzić czemu?

oznacz moderatorów

milka1234567890
#18 Luminarz#

Gorąco, urlopy, paczkomaty siadają.

oznacz moderatorów