Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zgłoszenie dotyczące nieodebranego zlecenia odbioru paczek
Zleciłem standardowy podjazd kuriera po paczki — jak zawsze wszystko zostało poprawnie zgłoszone i potwierdzone. Kurier przyjechał z dostawą innej przesyłki, więc od razu chciałem przekazać mu przygotowane paczki. Ku mojemu zaskoczeniu, poinformował mnie, że... nie ma żadnego zlecenia odbioru.
Zadzwoniłem na infolinię DPD i otrzymałem informację, że zlecenie faktycznie istnieje, jednak kurier nie został jeszcze zadysponowany. Zgłoszenie jest "monitorowane", a sprawa miała zostać dalej przekazana do realizacji.
Od tego momentu czekam bez żadnej informacji zwrotnej. Nikt się nie pojawił, nikt się nie odezwał. Co mam teraz zrobić?
Jak wytłumaczyć to klientom. Oni mieli gwarancję dostawy i nie są zobowiązani wierzyć w "techniczne niedopatrzenia". Jak mam wytłumaczyć im brak wysyłki na czas?
Zastanawiam się też, jak ta sytuacja wpłynie na jakość mojej sprzedaży i ocenę , skoro zawiodła logistyka, mimo dopełnienia przeze mnie wszystkich formalności.
Dane przesyłek do odbioru:
A002E75HG7
A002E73JF0
A002E4EAI5
A002E448O2
Numer zlecenia odbioru: 20123924
@go4u przepraszam za niedogodności. Zgłosiłam interwencję w sprawie odbioru przesyłek. Jeśli zamówienia będą negatywnie wpływały na jakość Twojej sprzedaży, to proszę napisz do nas ponownie.