anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Kwadratura blokady

Client:103700361
#2 Obserwator#

W Rozliczeniach z Allegro moje saldo wynosi 0,00 zł. Przy próbie wystawienia otrzymałem jednak informację:  "Sprzedaż na Twoim koncie jest obecnie zablokowana. Powodem mogą być nieopłacone rachunki lub inne naruszenia Regulaminu. Aby odblokować możliwość sprzedaży, ureguluj zaległe płatności lub skontaktuj się z nami".   Z kontaktu skorzystać nie mogę, ponieważ trzeba podać numer oferty, której sprawa dotyczy. Tymczasem nie wiem której sprawy i skąd zaległość. O ewentualnym naruszeniu Regulaminu też nic nie wiem. Jak to rozwiązać?

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

KOGIEL_T
#19 Nestor#

@Client:103700361  najpierw wybierz Kupuję, a potem zmień na sprzedaję, dalej sobie poradzisz😉

all.png

oznacz moderatorów

#2 Obserwator#

Gdzie jest taki formukarz?

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#19 Nestor#
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:103700361 gdy wejdziesz tutaj, kliknij proszę "sprzedaję", następnie opisz swój problem i zadaj pytanie > kliknij "wybierz sposób kontaktu" > pojawi się automatyczna odpowiedź bota, wybierz, proszę "nie, nadal potrzebuję pomocy" > ponownie wybierz sposób kontaktu (e-mail), wtedy Twoje zgłoszenie trafi do odpowiednich osób. 
Jeśli nie wiesz jakiego konta może to dotyczyć lub nie możesz się na to konto zalogować napisz to proszę od razu w zgłoszeniu. 

la_nika_0-1749054773341.pngla_nika_1-1749054849970.png

la_nika_2-1749054995668.png

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#19 Nestor#

@la_nika  jestem ciekaw, czy teraz sobie poradzi🤔

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Client:103700361 pewnie chodzi o inne konto , o którym już zapomniałeś  ,a system wyłapał powiązanie .

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:103700361 rachunek do zapłaty jest na Twoim innym koncie. 
Skontaktuj się proszę za pomocą formularza, zgodnie z radą od @KOGIEL_T, Doradca będzie mógł przekazać więcej informacji na ten temat.  

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#2 Obserwator#

Nie otwiera się żaden formularz

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Client:103700361 musisz przejść przez kafelki , ale upewnij się ,że jesteś zalogowany na właściwym koncie .

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#19 Nestor#

@Client:103700361  jak Ty chcesz sprzedawać na Allegro skoro nie potrafisz przejść do prostego formularza, gdzie masz step by step jak w przedszkolu. Na początek kliknij 

all.png

a później  j/w

oznacz moderatorów