Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W Rozliczeniach z Allegro moje saldo wynosi 0,00 zł. Przy próbie wystawienia otrzymałem jednak informację: "Sprzedaż na Twoim koncie jest obecnie zablokowana. Powodem mogą być nieopłacone rachunki lub inne naruszenia Regulaminu. Aby odblokować możliwość sprzedaży, ureguluj zaległe płatności lub skontaktuj się z nami". Z kontaktu skorzystać nie mogę, ponieważ trzeba podać numer oferty, której sprawa dotyczy. Tymczasem nie wiem której sprawy i skąd zaległość. O ewentualnym naruszeniu Regulaminu też nic nie wiem. Jak to rozwiązać?
@Client:103700361 najpierw wybierz Kupuję, a potem zmień na sprzedaję, dalej sobie poradzisz😉
Gdzie jest taki formukarz?
@Client:103700361 gdy wejdziesz tutaj, kliknij proszę "sprzedaję", następnie opisz swój problem i zadaj pytanie > kliknij "wybierz sposób kontaktu" > pojawi się automatyczna odpowiedź bota, wybierz, proszę "nie, nadal potrzebuję pomocy" > ponownie wybierz sposób kontaktu (e-mail), wtedy Twoje zgłoszenie trafi do odpowiednich osób.
Jeśli nie wiesz jakiego konta może to dotyczyć lub nie możesz się na to konto zalogować napisz to proszę od razu w zgłoszeniu.
@la_nika jestem ciekaw, czy teraz sobie poradzi🤔
@Client:103700361 pewnie chodzi o inne konto , o którym już zapomniałeś ,a system wyłapał powiązanie .
@Client:103700361 rachunek do zapłaty jest na Twoim innym koncie.
Skontaktuj się proszę za pomocą formularza, zgodnie z radą od @KOGIEL_T, Doradca będzie mógł przekazać więcej informacji na ten temat.
Nie otwiera się żaden formularz
@Client:103700361 musisz przejść przez kafelki , ale upewnij się ,że jesteś zalogowany na właściwym koncie .
@Client:103700361 jak Ty chcesz sprzedawać na Allegro skoro nie potrafisz przejść do prostego formularza, gdzie masz step by step jak w przedszkolu. Na początek kliknij
a później j/w