Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam ponownie. Jutro minie tydzień jak klient wylicytował dysk, lecz do tej pory brak wpłaty. Rozumiem, że mam obowiązek czekać miesiąc i mogę ponownie wystawić towar na licytację?
@Client:103325526, próbowałeś się z nim skontaktować? Na Allegro kupujący ma 7 dni (od daty zakupu) na opłacenie zamówienia zrealizowanego poprzez kup teraz oraz 30 dni, jeśli była to licytacja.
Nie odbiera telefonu. To jednak chore, że ja jako sprzedający muszę się upominać o to, żeby licytujący zechciał swój towar, który licytował. Czytałem, że to się często zdarza, więc sądzę, że Allegro powinno chociaż zmniejszyć termin zapłaty. 30 dni to przesada.
Ale ten termin 30 dni możesz skrócić wystawiając ofertę.
Czyli jak rozumiem, mogę wystawić powtórnie towar na licytacji? Bez żadnych konsekwencji? I przy okazji jeszcze jedno pytanie. Czy mogę w opisie zaznaczyć, iż czekam na wpłatę, na przykład, 5 dni?
Tak na zwykłym allegro możesz skrócić czas zapłaty. Oczywiście są dwie wersje tego czasu zapłaty: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/czy-sprzedaj%C4%85cy-mo%C5%BCe-skr%C3%B3c...
Dziękuję