Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej,
Wystawiłem przedmiot na sprzedaż od 1zł na licytację a konkretnie kamerę internetową c920 - machnąłem się w nazwie i zamiast prawidłowo nazwałem ją c902 co istotnie może wpłynąć na cenę końcową, zaraz po wystawieniu ktoś zalicytował .
Czy jest możliwość anulowania aukcji bo zmiana nazwy po zalicytowaniu nie jest już możliwa.
Przy próbie anulowania ukazuje się komunikat że przedmiot ma zostać oddany osobie która dała najwyższą cenę czyli dosłownie kilka złociszy 🙂
ALE nie jest to artykuł zgodny z nazwą. Pisałem już do supportu allegro ale zdaje sobie sprawę że takich pytań pewnie jest sporo.
Z góry dzięki za pomoc 🙂
@_mariusz_1 Rozumiem, że doszło do pomyłki, ale jeśli ktoś już licytuje, nie możesz wprowadzić żadnych zmian w ofercie.
Dziękuję za szybką odpowiedź.
Co nie zmienia faktu że chciałbym sprzedać towar zgodny z opisem a teraz zgodny z opisem nie jest. I czy przy anulowaniu aukcji mogę wystawić ponownie i jako powód podać błędną nazwę?
@_mariusz_1 Jeśli zakończysz licytację, nie odwołując oferty klienta, dojdzie do sprzedaży. Klient będzie mógł się domagać wydania towaru.
@_mariusz_1 Odwołaj licytacje tych co już złożyli oferty wpisując powód "BŁĘDNIE PODANY TYTUŁ" i że za chwilę wystawisz ponownie z właściwym opisem (licytujący powinni zrozumieć)
A jak to mogę zrobić na allegro lokalnie?
Nie widzę takiej opcji.