Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, na WOŚP zrobiliśmy aukcję Numer oferty: 15076024530 - https://allegro.pl/oferta/przygoda-z-kopytem-wybierz-kolor-i-nazwe-nowej-czapki-nocleg-w-gorach-1507... - usługa jest niematerialna, a przez przypadek ustawiliśmy dostawę "paczkomat" (ogólnie, że ma być dostawa). Jak teraz rozwiązać tę sytuację, by Allegro wiedziało, że wywiązaliśmy się ze zobowiązania? Jesteśmy w kontakcie z Kupującym i umawiamy się na przygodę z licytacji, ale w systemie wisi nam "zamówienie" do zrealizowania z określonym terminem wysyłki. Pomocy, bo zaczynamy z Allegro i nie wiemy jak sobie poradzić 😞 Z góry dziękuję za pomoc.
Kasia
@Kopyto_co Cześć. 🙂 Przygody siłą rzeczy nie nadasz w Paczkomacie 😉 Kasiu, na przyszłość pamiętaj, żeby ustawić odpowiednio cennik dostaw. Już wykluczyliśmy dla Ciebie to zamówienie z Jakości sprzedaży, zatem po prostu go nie nadawaj, tylko zrealizuj zgodnie z ustaleniami ze zwycięzcą licytacji.
Dziękuję bardzo za pomoc i szybką odp! Będziemy mądrzejsi następnym razem 🙂
Dzień dobry. A jak pieniądze trafią do WOŚP? Mam podobną sytuację, ale z drugiej strony: kupiłam przedmiot na aukcji WOŚP i chcę go odebrać osobiście, ale nie mam możliwości opłacenia bez przesyłki. Chciałabym zapłacić za niego przy odbiorze, ale jak sprzedający ma przekazać pieniądze na konto WOŚP, żeby wszystko się zgadzało?
@Kopyto_co zrób voucher na tą przygodę i nadaj w paczce
Dzięki, do pamięci jeśli kiedyś jeszcze zaliczymy skuchę 😉