Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Nie widać ilości wizyt odwiedzających moją aukcję. Już dzisiaj będąc w pracy próbowałem klikać na przedmiot, który sprzedaję i dalej licznik wskazuje 0.
@MariuszS62 Twoich wejść system nie pokaże. Weszłam na każdą Twoją aukcję. Sprawdź wyświetlenia.
Nie wiem czy mogę podać dokładnie o którą aukcję mi chodzi, ale jest jedna, gdzie nie wyświetla się ilość wizyt. Jak już pisałem będąc w pracy klikałem na tą aukcję w celu sprawdzenia i lipa.
@MariuszS62 Bo jest bardziej na All Lokalnie ta oferta, a tam raczej nie pokazuje.
O tą chodzi https://allegrolokalnie.pl/oferta/pilot-sony-rm-d7m-minidisc
Nie! To ma być mikser Macki fx. Wszystkie inne, które wystawione są na All, są widoczne wejścia odwiedzających.
@MariuszS62 Dałem go teraz do obserwowanych- masz jakieś info u siebie
Teraz pojawił się obserwujący, ale wizyt 0.
@MariuszS62 Czyli jakieś wejścia są tylko nie pokazuje. Nie wiem czemu- trochę dziurawy ten system.
Inne aukcje OK, tylko ta jedna. Zobaczę może to jakaś czkawka.
@MariuszS62 Żeby dodać do obserwowanych, nie trzeba wchodzić na aukcję. Można to zrobić na stronie kategorii.
@pulkownik66 Wszedłeś na tę aukcję, czy tylko dodałeś do obserwowanych, bez otwierania?
@WREDZIA-W1 Wszedłem- bawiłem się mikserem🤣 dałem do obserwowanych i lipa.
Już napisałem do Allegro. Zobaczymy co za diabeł.
Dzień dobry.
Informacja dla potomnych! Po zgłoszeniu do Allegro wszystko wróciło do stanu pierwotnego-czyli jest OK.
Dziękuję wszystkim za pomoc.
Mariusz
Nie działa!
Wygląda to teraz tak:
"Problem z licznikiem odwiedzin w ofercie wystąpił po stronie naszego Serwisu, dlatego natychmiast podjęliśmy wszelkie starania, aby jak najszybciej rozwiązać tą sytuację. Na ten moment niestety jeszcze muszę Pana prosić o cierpliwość, ponieważ wciąż pracujemy nad tym zagadnieniem i jak tylko uda nam się przywrócić działanie tego licznika to wrócę do Pana z informacją."