Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Ponad godzinę temu wystawiłem dość sporo produktów, ale ilość produktów widocznych dla klienta, a ilość widocznych na moim koncie się różni. W sumie wystawiłem 68 produktów plus 10 lokalnych, a wyświetla mi tylko 40 produktów, które dodałem wczoraj oraz 10 produktów lokalnych. Czy zdarzyło wam się czekać dłużej na to by aukcje były aktywne\widoczne?
Masz teraz 48 ofert widocznych na Allegro. https://allegro.pl/uzytkownik/skinderunio95?bmatch=baseline-product-cl-eyesa2-engag-dict45-uni-1-2-0..., ale przy takiej ilości nowych towarów nigdzie nie widać danych firmy. Nie ma też informacji o reklamacjach z rękojmi, nie ma adresu do zwrotów. To wyprzedaż prywatnej kolekcji?
Tak, to jest prywatna kolekcja. Na pewno adres zwrotu będzie dopisany, a także o reklamacji z rekojmi.
Dopisałem informację o reklamacji, a adres zwrotu był dopisany. [edycja]
@xyz96 A cóż to, kobiety mogą kolekcjonować buty i torebki, których nigdy nie używają, a faceci to już nie?😏
Ktoś pyta o coś całkowicie innego, a Ty od razu zapuszczasz żurawia i obczajasz, czy aby na pewno nie ma czegoś, do czego można by się przy...czepić. Teraz to widzę - zachowujesz się podobnie jak Rudy z Blok Ekipy😁
Strażnik Allegro😂
PS A może po prostu robisz w skarbówce?🤔
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Czyli co? Reszta produktów powinna się pojawić?
@skinderunio95 W tej chwili masz 78 widocznych ofert. Tyle powinno być?
Tak, czyli trochę musiałem przeczekać. Dzięki wielkie! Mogę w jakiś sposób zamknąć temat?
@skinderunio95 Tutaj tematów się nie zamyka, więc się nie przejmuj, bo to nie jest typowe forum;)