Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam,
chce zweryfikowac firme.
link do przelewu nie działa . co robic??
Ta strona nie istnieje. Mogliśmy ją usunąć lub przenieść. Jeśli chcesz poznać szczegóły, skorzystaj z pomocy.
niestety nic sie nie zmieniło
prosze przesłac mi linka na emaial firmowego i po temacie. nie rozumiem czemu mam juz ktorys dzien rozwiazywac problem jakis z wami ??
ni9e mozliwe zebym to ja tylko ten problem miał
@szkieletowkapl Muszę Cię poprosić o nowe zrzuty ekranu, tym razem koniecznie z trybu incognito, również z włączoną konsolą.
prosze mi wytlumaczyc oco chodzi z tym trybem incognito.
@szkieletowkapl Jest to tryb prywatny w przeglądarce, gdzie nie jest zapisywana pamięć podręczna, taka jak cookies oraz historia przeglądarki. Jeśli korzystasz z Chrome, naciśnij na klawiaturze Ctrl + Shift + N.
@szkieletowkapl Dziękuję! Przekazałam do dalszej weryfikacji.
jak postępy?? moze najprosciej zlikwidowac te konto i nowe zalozyc?? jak sie likwiduje konto ?
@szkieletowka Przykro mi, ale potrzebuję kolejnych zrzutów. Otwórz proszę konsolę i następnie kliknij w "zrób przelew", jak przejdziesz do pustej strony z błędem, to wtedy proszę o wykonanie zrzutów z zakładki "konsola" i "sieć". Jak pojawi się coś na czerwono, to rozwiń to i wykonaj dodatkowy zrzut.
moge haslo przeslac na emaila i bawcie sie na miejscu bo te robienie screenow nic nam nie daje
@szkieletowka niestety to nie pomoże, bo potrzebujemy zrzutów z Twojego urządzenia. Jedyna droga, abyśmy mogli znaleźć przyczynę Twoich problemów, to te zrzuty.