Dzień dobry,
Mam pytanie odnośnie dodawania do aukcji linków do youtube Shorts.
Niedawno dodaliśmy swój własny produkt do allegro. Jest to instrument muzyczny.
Chciałbym dodać do opisu tego instrumentu link do youtube shorts, który pokazuje sposób pakowania, dokładny rozmiar oraz co najważniejsze- dźwięk i zakres częstotliwości danego instrumentu.
Czy mogę dodać ten film-https://www.youtube.com/shorts/1fd4AYq9rxE
Nasza firma i nazwa na allegro to Conductance. Czy mogę dodać odnośnik do tego filmu? Czy należy usunąć ten czerwony napis www.conductance.pl i wtedy będzie ok?
Pozdrawiam, Zespół Conductance.
@CONDUCTANCE adres strony internetowej na pewno trzeba usunąć . W filmie nie powinno być nic co skłoniło by kupującego do zakupu poza serwisem allegro.
Lepiej przedstawić tylko sam przedmiot i jego działanie. Aspekty pakowania i wymiarów paczki powinno być w zakładce dostawa.
Rozumiem i dziękuję za wiadomość. Usunę ten adres.
Przy czym na filmie nie ma pakowania do paczki ( domyślnie styropian+ Karton) tylko jak wygląda produkt w futerale do przechowywania instrumentu)
Proszę kogoś z administracji do wypowiedzenia się również, bym miał spokojną głowę.
Cześć @CONDUCTANCE, jeśli podlinkowany film służy do poszerzenia informacji o oferowanym przedmiocie np. znajdują się tam dodatkowe zdjęcia lub instrukcja złożenia, możesz umieścić go w opisie oferty. Więcej przeczytasz również w tym artykule.